juwelierszaken in Breda

Armbanden, ringen, oorbellen en horloges. een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid of voor jezelf. Om dit cadeau te kunnen vinden hebben wij voor u dit lijstje gemaakt waarin de meest speciale juwelierszaken van Breda staan. 

JEROEN VAN DER PUT (GOUDSMID)

Haagsemarkt 30, Breda

Jeroen en Jolanda van der Put runnen ruim acht jaar met veel liefde en plezier de juwelierszaak op de Haagsemarkt. Jeroen is 30 jaar goudsmid en zijn vrouw zorgt voor de in- en verkoop van sieraden en horloges van gerenommeerde merken. Jeroen repareert graag en is tevens gespecialiseerd in het restylen van bestaande sieraden. Het vervaardigen van een nieuw ontwerp, bijvoorbeeld door het omsmelten van “oud” goud, is een uitdaging die Jeroen graag aangaat. Ook voor taxaties en horloge reparaties, ongeacht het merk, kun je er terecht.


ALBERS JUWELEN

Ginnekenmarkt 8, Breda

Albers Juwelen aan de Ginnekenmarkt biedt een specialisatie in onder andere trouw-, verlovings- en aanzoeksringen; zowel in stijl, aanbod, materiaal en prijsklasse. Rekening houdend met de wensen, persoonlijkheid en het uiterlijk van de klant, volgt deskundige advisering om een juiste keuze te kunnen maken. Buiten de eigen sieraden collecties, wordt een sterk assortiment gevoerd in de merken Bron, Lapponia, Philip Stein en Capolavoro. Kijk hiervoor alvast op
de webshop of bezoek vrijblijvend de winkel voor een eerste kennismaking en oriëntatie. Je bent van harte welkom bij Simone en William Albers in het sfeervolle Ginneken.

JUWELIER TOEWATER

Veemarktstraat 20, Breda

Juwelier toe Water is sinds 1989 gevestigd in het centrum van Breda in Noord-Brabant. Een klassiek modern bedrijf met een ongedwongen klantvriendelijke sfeer. Deze Facebook pagina van Juwelier toe Water biedt u een summier overzicht van de merken in sieraden, horloges en trouwringen die wij in ons assortiment hebben. 

Onze edelsmid verzorgt het vermaken, repareren, ontwerpen en vervaardigen van uw sieraden. Ook voor reparaties van horloges en klokken bent u bij Juwelier toe Water aan het juiste adres. Uw eigen ontwerp wordt door Hans toe Water persoonlijk vervaardigd! Voor een goed advies en vergaande service bent u dus van harte welkom in onze winkel in Breda. Wilt u op de hoogte gehouden worden van speciale acties of nieuwe collecties binnen ons assortiment? Laat het ons dan even weten.


EDELSMEDERIJ 'T BEGIJNTJE

Nieuwstraat 24a, Breda

Elk sieraad is een subtiele artistieke uiting van de persoonlijkheid van de drager. Als edelsmid willen wij weten voor wie het sieraad is. Daarom gaan wij allereerst in gesprek met de klant voor een advies op maat en om de grenzen te bepalen waarbinnen wij het sieraad gaan ontwerpen. 

Na de eerste ontmoeting gaat er een creatieve zoektocht van start om de schoonheid van het sieraad te laten samengaan met de persoonlijkheid van de klant. Het ambacht van edelsmid is een combinatie van zorgvuldig vakmanschap en een artistiek oog. Metaalsoorten (goud, zilver, platina, titanium), edelstenen (diamant, saffier, robijn, smaragd, etc.), techniek en het ontwerp maken samen het sieraad tot een compleet en uniek geheel, wij ontwerpen exclusieve gouden sieraden en zilveren juwelen.

HOUSE OF PERTIJS

Parkstraat 12, Breda

Luxe en comfort met een persoonlijke touch. Dat is het gevoel waarmee je
omringd wordt als je House of Pertijs binnenstapt. Het concept achter House of Pertijs is uniek. In deze conceptstore vind je niet alleen topmerken juwelen en uurwerken, maar ook high-end lifestyle producten zoals zonnebrillen, gadgets,
bijzondere boeken en moderne kunst. Daarnaast staan een horlogemaker en goudsmid tot je beschikking voor reparaties en het creëren van eigen ontwerpen. House of Pertijs is en blijft een juwelier, maar wel met een aantal extra ingrediënten toegevoegd om de ervaring van luxe en weldaad nog intenser voor je te maken.

JUWELIER HANS HUIJBEN

Wilhelminastraat 37, Breda

In de Wilhelminastraat in Breda vindt u de winkel van Juwelier Hans Huijben. Een vertrouwd gezicht met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in het juweliersvak.

'Naast de liefde voor het vak straalt familie Huijben een warm vertrouwd gevoel uit voor elkaar, de winkel en de klanten. Juwelier Hans Huijben streeft naar een zo breed mogelijke collectie. Kleine reparaties en gravures in bijvoorbeeld trouwringen worden zelf uitgevoerd. Voor taxaties bent u bij juwelier Hans Huijben aan het juiste adres. Zelf een sieraad ontwerpen behoort tot de mogelijkheden.

VAN GURP JUWELIERS

Grote Markt 27, Breda

Van Gurp juweliers staat voor sieraden en horloges met een bite en waar traditie en vernieuwing samenkomen. Zo kun je er terecht voor een groeibriljantring, maar dan wel een extra brede uitgevoerd in roségoud! Bij Van Gurp juweliers vindt je onderscheidende merken en ontwerpen. Voor veranderingen van bestaande sieraden alsmede voor reparaties van sieraden en horloges ben je meer dan welkom. Ervaar zelf de gastvrijheid, want de ervaren medewerkers
nemen graag tijd voor jouw wensen. Heb je iets bijzonders te vieren of gewoon zomaar, Van Gurp juweliers heet je van harte welkom.