De Kapitein pakt uit bij de Party Awards

Op woensdag 27 november 2019 vond de 15e editie plaats van de Party Awards. Dit jaar is gekozen voor evenementen locatie CUE te Breda. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden. De beste uitgaansgelegenheden worden genomineerd in verschillende categorieën. Verschillende zaken in Breda en Oosterhout vielen in de prijzen, maar de grote winnaar is de Kapitein met zijn 1e plek in de categorie horeca zuid groot! 


CUE was vereerd om dit evenement te mogen geven: ''We vonden het geweldig om deze avond te mogen hosten in Cue Breda. Het was een mooi evenement met ruim 700 gasten,'' Aldus eigenaar Kees Bijl. 

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. Met de Party Awards wil men dit genre onder de aandacht brengen. Van Artiest tot Horecazaak worden er credits uitgedeeld.


Dit jaar zijn meerdere horeca zaken van Breda en Oosterhout in de prijzen gevallen. Breda viel goed in de prijzen met de categorie Horeca zuid klein met de 8ste plek voor de Mallemolen en een mooie 3e plek voor Krisje aan de haven. Ook Oosterhout behaalde in dezelfde categorie de 10e plek met Stammineeke, de 9e plek met Buitengewoon en een nette 6e plek met Binnen. In de categorie Horeca zuid middel groot behaalde Oosterhout een sterke 2e plek met de Kletsereij. In Breda behaalde Coyote een bescheiden 8e plek en Dependance werd 9e. Om af te sluiten Horeca zuid groot, hier is Proost op de 3e plek geëindigd. De ware winnaar is de Kapitein met een 1e plek!


Eigenaar van de Kapitein Arnold van Strien was verbluft. ''Na 15 jaar buffelen in de horeca is dit een geweldige prestatie! We bestaan nu 4,5 jaar en de viering van het 5jarig jubileum krijgt zeker nog de aandacht!'' Wij zijn benieuwd!