Koffie bij Teun behaald de vijfde plek in de koffie top 100!

Vorig jaar behaalde Koffie bij Teun nog de negende plek binnen de Misset Horeca ranglijst Koffie Top 100. Ook dit jaar hebben zij weer ontzettend hun best gedaan om een mooie plek in deze lijst te bemachtigen. En dat harde werken heeft haar vruchten afgeworpen, ze hebben nu de vijfde plek behaald! 

JE GENIET HIER ALTIJD VAN DE BESTE KWALITEIT KOFFIE

De koffie bij Teun wordt gemalen van de specialtycoffee van Bocca en Denf. Hierdoor kun je altijd genieten van de beste kwaliteit koffie. Drink een espresso aan de bar, neem een coffee to-go, lees een krantje óf werk achter je laptop terwijl je geniet van de heerlijkste koffie(specials). Bij Koffie bij Teun kan het allemaal! Het bijzondere aan deze koffiebar is natuurlijk de ligging in winkelcentrum De Barones. Dit maakt het behalen van de vijfde plek op de ranglijst nóg specialer! Want wie verwacht er nou topkoffie tussen de kleding- en tassenwinkels?!


Je kunt terecht bij Koffie bij Teun voor (speciale) koffies, verse thee, smoothies, een ontbijtje of een snelle lunch. De kwaliteit en gastvrijheid staat voorop en dat kun je zeker merken! De koffiebonen varieren in bijzondere smaken en aroma’s waardoor de barista’s de mooiste koffie’s kunnen maken. Zelfs de thee wordt op de perfecte temperatuur geschonken! Het team bereid de lekkerste ontbijtjes, oversized tosti’s en snelle bites; voor iets wat wils.

Zelfs de thee wordt op de perfecte temperatuur geschonken!


genieten van écht lekkere koffie

Nieuwsgierig geworden naar deze te gekke koffietent? Koffie bij Teun is zeven dagen per week geopend! Redenen genoeg om een plekje in je overvolle agenda te zoeken om te genieten van écht lekkere koffie.