Lezing Lammert Kamphuis 'Kies jezelf Vrij'

Op vrijdagavond 20 oktober 2017 doet Lammert Kamphuis, een jonge Nederlandse filosoof, de aftrap van een serie van lezingen bij Vormvast Design. Dit keer is het thema vrijheid, een onderwerp dat aan het hart ligt en waar veel over te zeggen valt. 

Vrij zijn, wie wil dat nou niet?! Wat een heerlijk gevoel: geen verplichtingen.

Maar zijn dit eigenlijk wel de dingen die ons echt vrij maken? Volgens sommige filosofen en psychologen zoeken we tegenwoordig op een verkeerde manier naar vrijheid. Dit zou zelfs een oorzaak kunnen zijn van keuze-stress en burn-outs. 

Tijdens deze lezing zet Lammert je ideeën over vrijheid op de kop en daagt hij je uit om op nieuwe manieren nog vrijer te worden. De sfeervolle locatie van Vormvast Design is een plek, die zich bij uitstek leent voor bijzondere ontmoetingen met inspirerende sprekers.

Na de lezing is er de gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een heerlijk glas wijn. De wijnen die tijdens deze avond geserveerd worden zijn speciaal geselecteerd door: Wijnhuis Oktober Breda.

Vormvast Design (gevestigd in Pastoor van Ars kerk) vind je aan de Liesboslaan 29 in Breda. De ontvangst is om 19.30 uur. Om 20.00 uur begint de lezing ‘Kies jezelf vrij’ en vanaf 21.30 uur kan er worden nagepraat, is er de wijnproeverij.

De kosten zijn €15,00 per persoon. Inschrijven kan hier!