Luxury late night shopping in de Wilhelminastraat

Aanstaande vrijdag 25 november wordt in de Wilhelminastraat een exclusief evenement georganiseerd: Luxury Late Night Shopping! Tijdens dit evenement zijn alle winkels in de Wilhelminastraat geopend tot 23:00 uur.  

Tijdens dit evenement zijn winkels in de Wilhelminastraat speciaal voor u nog een paar uur langer geopend. De hele straat wordt in sfeer gebracht, de sfeerverlichting gaat aan en de haarden in de winkels worden aangestoken. Het zal geen gewone avond zoals een koopavond zijn, maar een exclusieve shoppingnight waarbij geprofiteerd kan worden van speciale acties.

Alle winkels zijn deze dag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Vanaf 17:00 uur gaat de luxury shopping night van start. Vanaf 18:00 uur kunt u gratis parkeren in de Wilhelminastraat. Alle winkels ontvangen u op een warmhartige manier met een hapje en een drankje. U profiteert deze avond van exclusieve kortingen en leuke aanbiedingen waarbij u extra gifts ontvangt. 


In de gehele straat is een feestelijke sfeer te beleven. Iedere winkel maakt er een eigen feestje van. De Pakkenfabriek en RAW interiors hebben op deze avond de officiële opening. Artu Napoli houdt een wijnproeverij met een gezellige vinyl dj die de hele avond muziek zal draaien. Hemels zet de foodtruck voor de deur en verzorgd vanuit de foodtruck hapjes en drankjes. Technica Nova houdt een Bose event, waarbij de hele avond in het teken staat van muziek en de beleving van het merk Bose. Santerello houdt een Tax free day. U hoeft dus geen btw te betalen over alle bruidsmode. Andere winkels starten met de sale en geven extra gifts weg.

Deze avond is niet compleet zonder een ludieke Facebookactie. Op de Facebookpagina van de Wilhelminastraat wordt een like + deel actie gehouden. Onder de likers en delers wordt namelijk een goodiebag verloot met cadeautjes en waardebonnen ter waarde van 800 euro namens alle winkeliers van de Wilhelminastraat. 

De deelnemende winkels zijn:

Lila, Artu Napoli, Superdry, Rituals, Camel Active, Unique, Smits' Chocolaterie, Vermut, B1955, Kookzaak, River Woods, Santerello

Hora del Vermut
Hora del Vermut is de Spaanse vrijmibo van Breda! Bij ieder alcoholisch drankje krijg je tussen 17:00 en 22:00 uur een gratis pincho. Waan jezelf in Spaanse sferen, geniet van een lekker hapje en drankje, gezellig binnen of buiten op het verwarmde terras.