Wilhelminastraat Breda is weer bereikbaar voor auto's

De Wilhelminastraat ondergaat momenteel een grote metamorfose. Het gebied wordt compleet nieuw bestraat en krijgt meer groen. Hierdoor is de straat een periode afgesloten geweest voor auto's, maar sinds vandaag zijn beide rijrichtingen weer open. Daarnaast is vandaag ook een gedeelte van de nieuwe parkeerhavens in gebruik genomen, vanaf nu kun je dus weer vertrouwd voor de deur parkeren! 

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod van de Wilhelminastraat? Bekijk dan hier alle winkels en horeca! 

De werkzaamheden aan de straatkant richting de Ginnekenweg zijn nu afgerond, waardoor dit gedeelte weer toegankelijk is voor auto's. De winkels aan deze kant waren een tijd lang moeilijker bereikbaar, maar zijn nu dankzij de verbrede trottoirs beter bereikbaar dan ooit!

De straatkant richting het Van Coothplein moet nog vernieuwd worden. Op onderstaande foto's zie je goed het verschil tussen de oude en nieuwe situatie. Als je het ons vraagt; een enorme verbetering! Daarnaast zullen er in het middenstuk binnenkort mooie bomen geplant worden, waardoor de Wilhelminastraat er binnenkort weer prachtig bij zal liggen.

Links de straat richting Van Coothplein (nog niet vernieuwd), rechts de straat richting de Ginnekenweg (nieuwe situatie). 

PAK JE VOORDEEL TIJDENS BLACK FRIDAY BREDA!

Tijdens Black Friday op 23 november profiteer je van voordeel bij veel deelnemende winkels. Ook in Oranje Zuid zijn er veel deelnemende winkels met mooie aanbiedingen. Bekijk hier het volledige overzicht.