Nieuw in Princenhage: cupcake- en taartenwinkel ZOET!

Op 13 november opende cupcake- en taartenwinkel ZOET haar deuren in hartje Princenhage. De winkel bevond zich eerst in de Belcrum, maar is in een jaar zo uitgebreid dat het toe was aan een groter pand. Nadat eigenaresse Gertruud een taart voor Wesley Sneijder had gemaakt, ontplofte haar opdrachtenportefeuille ineens. De taart was wel één meter lang!


een taart voor wesley sneijder gemAAKT!

Moeder Gertruud en dochter Romy werken samen in de sfeervolle winkel ZOET waar voorheen Holly Jolly zat. Zodra je binnen komt waan je je in een zoet-paradijs, de zachte roze kleuren passen perfect in het concept. Houd jij van allerlei zoete lekkernijen? Dan ben je hier zeker aan het goede adres. ZOET heeft diversiteit in aanbod; Ga je voor heerlijke tiramisu in een authentiek theekopje, of ben je meer een cupcake liefhebber. Niks is te gek!


De winkel beschikt over 14 zitplaatsen om even lekker tot rust tot komen, maar kan je geen genoeg krijgen van al dat lekkers? Geen probleem. De lekkernijen kunnen ook thuis op worden gegeten, zodat niet alleen jij, maar de hele familie ervan kunnen smullen! Heb je een verjaardag te vieren of gaat er iemand trouwen? Zoek dan niet verder.. Bij Zoet kun je de mooiste taarten laten maken. Van Bruidstaarten tot verjaardagstaarten, laat je verrassen door de mooie creaties van ZOET!