Tags: uiteten in oosterhout, pinchos in oosterhout, tapas

PITZ Pinchos Borrel Bar is geopend!

De allereerste pinchosbar in Oosterhout is een feit! PITZ Pinchos Borrel Bar opende op 2 maart officieel haar deuren voor gasten. Vanaf nu kunnen we allemaal gaan 'pitzen' aan de Klappeijstraat 13a in Oosterhout! Wij waren bij de feestelijke opening en zijn super enthousiast over deze mooie, vernieuwende horecazaak! 

Een horecazaak met karakter!


PITZ heeft een trendy, industriële en warme uitstraling. Vanaf het moment dat je binnenstapt waan je je in de Spaanse sferen! De hoge kwaliteit van gerechtjes en service in combinatie met de heerlijke sfeer bezorgt jou gegarandeerd een fantastische avond! 

Tijdens de opening proefden we de heerlijke koude en warme tapas. Je waant je helemaal in het buitenland bij PITZ Pinchos Borrel Bar. Super goede service en uitstekende kwaliteit kenmerken de hapjes en drankjes die deze avond compleet maken! 

Fantastische kwaliteit, voor ieder wat wils en een super goede sfeer

Na een flinke verbouwing van het voormalige pand van de Pandora heeft PITZ zich helemaal gesetteld op het mooie plekje aan de gezellige Klappeijstraat! Er is een ruim overdekt terras gecreëerd, doordat de gevel een stuk naar achter is geplaatst. Zo kan je samen met jouw vrienden en familie onder het genot van een borrel heerlijk vertoeven op het terras! 

Van woensdag t/m zondag kan je zowel in de middag als avond terecht voor échte koffies, lunches, pinchos, tapas en verschillende speciaalbieren en wijnen! Wanneer kom jij de lekkere pinchos proeven? 


Kijk voor meer informatie op de website of Facebook van PITZ Pichos Borrel Bar.