De Barones bestaat 25 jaar en trakteert!

Winkelcentrum de Barones bestaat op 11 september 2022 alweer 25 jaar en dat mag gevierd worden! Op zondag 11 september gaat de Barones dit jubileum feestelijk vieren met onder andere een DJ, lekkere hapjes en drankjes en leuke winacties. Je maakt zelfs kans om €250 van je aankoopbedrag terug te winnen!

Je hebt er misschien al iets van mee gekregen op social media, er werden namelijk al verschillende hints weggegeven de afgelopen tijd. Voor de oplettende kijkers op Instagram en Facebook keerde het getal '25' steeds terug in de posts van de Barones. Dit blijkt niet voor niets, de Barones bestaat namelijk op 11 september 25 jaar. 


En wie jarig is trakteert, zo ook de Barones! De 25e verjaardag van het winkelcentrum zal op 11 september feestelijk gevierd worden met een DJ die de lekkerste loungemuziek draait. Daarnaast zullen er lekkere verse sapjes, smoothies en zoete lekkernijen uitgedeeld worden. 


Ook zullen er leuke prijzen uitgedeeld worden. Shop deze dag in de Barones en je maakt al kans om te winnen. Wil je weten hoe je kans maakt? Bewaar de kassabon van de aankoop die je die dag hebt gedaan in de Barones, schrijf je gegevens op en lever je bonnetje in. Ieder uur trekken we een winnaar die zijn/haar aankoopbedrag (tot €250) terug wint. 

Meer informatie en tijden vind je op het Facebook event en volg @baronesbreda op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.