Sneakpreview: SenseCity, hét centrum voor onthaasting

Yoga, floaten, massages, mindfulness, een belevingssauna, een lounge horecagedeelte en een shop met producten die passen bij een levensstijl met wat meer rust. SenseCity is het nieuwe, meest veelzijdige centrum als het gaat om ontspanning. Ontsnappen aan de drukte van alle dag op een unieke manier, afgestemd op wat jij nodig hebt. Op 18 oktober kan je tijdens de open dag de sfeer komen proeven. Wij maakten alvast foto's van de verbouwing!


We spraken concept founder Gert de Fijter en marketingmanager Monique Verhulst. Zij leidden ons rond door de verbouwing en vertelden ons alles over het concept, de sfeer, beleving en mogelijkheden van SenseCity.

We ondernemen in rust in lichaam en geest, De grootste behoefte van de mens. 

Uit de gedachte ‘waar hebben mensen nou echt behoefte aan?’ ontstond enkele jaren geleden bij Gert het idee. “Mensen leven in de waan van de dag en ik heb het idee dat er geen goede manier is om er aan te ontsnappen.” Samen met Gerrie Moerland heeft hij uiteindelijk het hele concept op poten gezet. En nu is er een vitaliteitscentrum voor body en mind. Een plek waar de Bredanaar in alle rust kan ontspannen op zijn of haar eigen manier.

 Leuk weetje: één uur floaten staat gelijk aan ongeveer 4 uur slapen!

Rust is het codewoord voor SenseCity. Of je nou komt voor een floatsessie of gewoon voor een kop koffie, je verkeert in een oase van rust. In het ontwerp van SenseCity is overal rekening mee gehouden; energie, sfeer, interieur, kleur en licht. “Een bezoek moet laagdrempelig zijn. Ons aanbod is geschikt voor iedereen. De werkende mens, senioren, sporters of tieners. En niemand is verplicht om een behandeling te nemen. Het is belangrijk dat mensen weten dat ze ook welkom zijn voor een sapje of koffie. Uiteraard wel alleen van biologische/fairtrade producten”, vertelt Monique.

Diverse pakkingen en schoonheidsbehandelingen vinden plaats op de innovatieve Lemi Aemotio Spa tafel: multifunctioneel en uitgerust met de modernste technieken.

Het centrum is geïnspireerd op een Balinees kuuroord. “Dat hebben we proberen na te bootsen.” Gert is apetrots op het interieur en de splinternieuwe apparatuur. Het is een unieke beleving door de nieuwe technieken die SenseCity gebruikt. In veel opzichten zijn ze de eerste of tweede van Nederland.

SenseCity levert de WAUWfactor op!

De treatments, die voornamelijk individueel plaatsvinden, zijn allemaal een cadeautje voor jezelf. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen. Met de expertise van de ondernemers kan een klant altijd beschikken over advies op maat. “Als je wilt ontsnappen aan de drukte, wil je niet met 5 andere in een saunacabine zitten. We kijken naar wat mensen nodig hebben. We kunnen klanten ook adviseren als ze dat willen. Zo zullen we ons onderscheiden van andere wellness. Ook onze perfecte hygiëne moet het verschil maken.”

De open dag is op 18 oktober van 9.30 uur tot 19.00 uur aan de Ginnekenweg! SenseCity zal ruime openingstijden gaan kennen zodat er altijd een moment is dat schikt! Bekijk voor meer informatie de Facebookpagina of website.