Sirtaki Breda viert 37 jarig bestaan

Dit jaar viert Sirtaki haar 37 jarig bestaan aan de Veemarktstraat in Breda! Sirtaki was 37 jaar geleden het eerste Griekse restaurant in Brabant. Het restaurant staat bekend om haar klassieke Griekse keuken en thematische inrichting in de Akropolis stijl. Volgens eigenaar Ioannis was het nu tijd voor vernieuwing, de zaak krijgt daarom een compleet nieuw interieur en een vernieuwde menukaart. 

Vandaag werden we uitnodigt om alvast een kijkje te nemen tijdens de sloopwerkzaamheden. Zoals je op onderstaande foto kunt zien is de zaak bijna compleet gestript. De opbouw zal binnenkort al starten, waarna het restaurant op 12 februari weer haar deuren zal openen. Op 22 februari is de officiële opening met Griekse live muziek.  Wil je hier graag bij zijn? Reserveer dan snel een tafel en doe mee aan onze win-actie om kans te maken op een gratis diner voor twee personen tijdens de opening op 22 februari. 

WIN EEN DINER VOOR TWEE PERSONEN VIA FACEBOOK OF INSTAGRAM TIJDENS DE OFFICIËLE OPENING OP 22 FEBRUARI!

Het nieuwe interieur wordt helemaal van deze tijd: een mix van modern met een tintje industrieel en knipoog naar de klassieke Griekse inrichting. Er zullen circa 150 zitplaatsen worden gecreëerd, iets minder dan voorheen. In de ruimte worden verschillende hoeken gecreëerd, elk met een eigen look & feel. Uitgangspunt is dat het restaurant een warme en gezellige uitstraling krijgt. 

De nieuwe menukaart zal onder andere meer klassieke Griekse gerechten krijgen. Tot heden lag de focus bij Sirtaki Breda voornamelijk op de grill. Binnenkort vertellen we je hier meer over en publiceren we foto's rondom de voortgang van de verbouwing.