Sneak preview bij ATNOON Breda

Begin februari zal ATNOON haar deuren openen in de Belcrum. Deze "stadsbrasserie"is gevestigd in het appartementencomplex tegenover de nieuwe rechtbank. Vandaag nodigden eigenaren Brian en Peer ons uit om alvast een kijkje te nemen. 


ATNOON is een samenwerkingsverband tussen interieurarchitecten Peer & Jacobs, horeca-koppel Marcel en Majanka Have (Noonys Voorburg) en sterrenchef Henk Savelberg. Brian en Peer, te zien op onderstaande foto, gaven ons vandaag een rondleiding door het pand. "Deze locatie heeft voor mij een bijzondere betekenis, Ik ben namelijk opgegroeid in deze wijk en heb veel dierbare herinneringen" aldus Peer. 

"ATNOON wordt een stadsbrasserie: een ontmoetingsplek voor de wijk en de stad waar je lekker kunt lunchen en borrelen met een speciale avondkaart". De kaart zal internationaal georiënteerd zijn, waarbij de focus op eerlijk en vers ligt. "We willen mooie gerechten en eerlijke porties serveren". Dat zal variëren van een mooi opgemaakt broodje vanaf 7 euro tot een lekkere Tarbot filet op de avondkaart, altijd en voor iedereen toegankelijk. Al het gebak wordt hier zelf gemaakt, dat moet je dus zeker proberen!

We willen mooie gerechten en eerlijke porties serveren


De zaak zal vanaf de opening van dinsdag tot en met zondag geopend zijn van 09:30 tot 21:30 uur. Als de rechtbank in gebruik wordt genomen zal het restaurant waarschijnlijk ook op maandag open gaan en tevens ontbijt gaan serveren. 

ATNOON krijgt circa 80 couverts inclusief de zitplaatsen aan de ronde middenbar. Alles wilden de heren vandaag nog niet laten zien, maar we mogen wel alvast een paar details met jullie delen. Een ding is zeker: ATNOON krijgt geen standaard interieur!

De inspiratie voor het interieur hebben Brian en Peer opgedaan tijdens hun reizen en komen uit een mix van kunst, architectuur en mode. 

direct bij binnenkomst ervaar je een warme, knusse sfeer.

Een absolute eye-catcher wordt de grote ronde middenbar en de open keuken als je binnen komt lopen. 


Rondom de bar worden verschillende zitjes gecreëerd, van tafeltje met stoelen tot lounge sets en club seats. 

Overal wordt gebruik gemaakt van mooie materialen, stoffen en motieven. Ondanks dat er nog veel moet gebeuren zijn wij al zeer enthousiast.

 Breda krijgt er een prachtige hotspot bij!