Restaurant At Noon opent in oktober aan de Stationslaan in Breda

Medio oktober 2017 verwacht Restaurant At Noon open te gaan aan de Stationslaan 1A in Breda. Recht tegenover het splinternieuwe gerechtsgebouw.
AT NOON wordt een toegankelijke dagzaak waar je terecht kunt voor een ontbijt een heerlijke lunch en aan het begin van de avond voor een beperkte kaart met een  “daghap”.  

AT NOON is een samenwerkingsverband tussen interieurarchitecten Peer & Jacobs en horeca-koppel Marcel en Majanka Have (Noonys Voorburg).Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling om gezamenlijk nieuwe liefdevolle duurzame horeca te creëren.

Topkok Henk Savelberg (o.a. Seinpost en Vreugd en Rust) is betrokken als pandeigenaar en zal op verzoek ( en hopelijk soms ook niet op verzoek) hier en daar paraat staan om kennis, ervaring en creativiteit te delen.

"Het voelt als een enorm voorrecht dit te mogen doen in de wijk waar ik parttime het grootste deel van m'n leven ben opgegroeid en waar zoveel dierbare herinneringen liggen. Misschien bestaat toeval toch niet" aldus Peer Akkermans.