Een kijkje in de vernieuwde winkel van La Bohème Breda

La Bohème is al 60 jaar een begrip in Breda. "De lekkerste bonbons van Breda in het bekende roze doosje", zullen velen zeggen. In 2020 is de winkel en het atelier overgenomen door Pascal en Edwin Beuman. Onlangs hebben ze de winkel compleet verbouwd en dus besloten wij een kijkje te gaan nemen. 

De winkel was al 30 jaar hetzelfde en dus was het tijd voor vernieuwing. "We vonden het wel belangrijk dat de authentieke elementen van La Bohème bewaard zouden blijven" aldus Pascal. De toonbank, kroonluchters en klassieke kleuren zijn daarom bewaard gebleven. Het interieur is in samenwerking met Deco Kay Breda ontworpen. De nieuwe eye-catcher van de zaak is ongetwijfeld de grote chocoladewand


Pascal en Edwin hebben tevens een groothandel (Marge Food & Non Food B.V.), waarmee ze al veel La Bohème bonbons verkochten. Toen de optie zich voordeed om La Bohème over te nemen grepen ze direct hun kans. De winkel en het atelier zijn officieel sinds 1 september 2020 overgenomen door het stel. Buiten de verbouwing om heeft het stel niets veranderd. Trouwe klanten kunnen dus nog steeds genieten van dezelfde kwaliteit en verschillende bonbons.

Een "nieuwe" toevoeging aan het assortiment zijn de kersenbonbons, die volgens het klassieke recept worden gemaakt in het atelier achter de winkel. Deze zomer kun je ook een aantal nieuwe ijssmaken verwachten!