Pasen vier je bij... 10x de leukste horecazaken voor dit weekend!

Het is bijna Pasen! Dat betekent samen zijn met familie, eitjes zoeken, lekker eten en heel veel chocolade! Ga jij ook uitgebreid ontbijten of dineren? Of ben je op zoek naar een leuk adresje om met het gezin, de hele familie of juist met vrienden te genieten van een gezellige paasbrunch? In Breda zijn veel horecagelegenheden geopend tijdens Pasen. Bovendien organiseren veel ondernemers net even wat extra's tijdens dit weekend. Benieuwd? We hebben een aantal leuke zaken voor je op een rijtje gezet waar jij tijdens Pasen welkom bent! 

Maak via facebook kans op een paasbrunch voor 2 bij café noir! 

1e paasdag genieten bij café Noir 

Café Noir organiseert 1e Paasdag een heerlijke paalbrunch. Je geniet er van een uitgebreide brunch en een glas cava bij binnenkomt. De brunch is bovendien inclusief koffie/thee, melk, jus d'orange, en een dessert om de dag af te sluiten. Lijkt je dit wat? Zorg er dan wel voor dat je even reserveert. Via 076-5219699 of info@cafénoirbreda.nl kun je een tafel reserveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om gezellig even binnen te lopen bij Café Noir aan de Ginnekenweg 3. 

Paasmiddag bij Zwart

Paaseieren zoeken dit weekend? Dat kan bij Zwart! En Zwart zou Zwart niet zijn als het niet net even anders was dan we gewend zijn. Op eerste Paasdag worden 's middags allerlei paalactiviteiten georganiseerd voor jong en oud, waarna de dag wordt afgesloten met een 4-gangen verrassingsdiner in het donker. Vanaf 15.00 uur kun je o.a. paaseieren zoeken in het donker, is er een paaseirenproeverij, diverse zintuigenspellen en aansluitend een diner. Voor reserveren en meer informatie kun je terecht op de website of facebookpagina van Zwart. 

Biologische paasbrunch bij Loff

Voor een 100% biologische paasbrunch ben je bij restaurant LOFF aan het juiste adres! Er zal een uitgebreid vegetarisch en glutenvrij 3-gangen menu worden geserveerd, die je deelt met jouw gezelschap. Reserveer jouw tafeltje voor maandag 2 april! 

Genieten van een high tea of brunch bij BARISTA CAFÉ 

Barista Café maakt jouw Pasen compleet met een overheerlijke paas high tea of paasbrunch. Waan je samen met jouw familie of vrienden in de gezellige paassferen en geniet van allerlei hartige en zoete lekkernijen. Reserveer snel jouw tafeltje! 

Brunchen in de kapel bij Liefdegesticht

Op 1e en 2e Paasdag verzorgt Liefdegesticht een uitgebreide paasbrunch in de kapel van Hotel Nassau! Het is dé gelegenheid om met familie en vrienden te genieten van een unieke belevenis op historische bodem! 

Met de kids naar Dennenlucht

Kom op 1e en 2e Paasdag met het hele gezin brunchen bij Dennenlucht. Tussen 10:00 en 12:00 staat het uitgebreide brunch buffet klaar om lekker van te genieten! Reserveer snel om zeker te zijn van jouw tafeltje! 

Paaslunch en -diner bij CHOCOLAT

Vier Pasen bij Chocolat in Breda! De keukenbrigade heeft een exclusief paasmenu samengesteld met heerlijke voorjaarsproducten. Voor €32,- geniet je al van een 3-gangen lunch en voor €45,- van een 4-gangen diner. Bij binnenkomst krijg je een heerlijk glaasje bubbels om de avond op een fijne manier te beginnen! 

LUNCHEN, BRUNCHEN EN DINEREN BIJ OLD DUTCH 

Kom op 1e Paasdag naar Old Dutch voor de paasbrunch! Je bent van 12:00 tot 16:00 van harte welkom om lekker te komen brunchen. 's Avonds staat het restaurant vanaf 17:00 klaar om te genieten van een heerlijk paasdiner! Ook op 2e Paasdag kan je een tafeltje reserveren voor het paasdiner. De jongste gasten kunnen opzoek gaan naar paaseieren! 

Paasweekend bij More-itz

 

Op zondag 1 april en maandag 2 april is More-Itz speciaal voor Pasen geopend en wordt een heerlijk 4-gangen paasmenu geserveerd. À la carte dineren is ook mogelijk! 

Paasbrood van Latour 

Gaan jullie brunchen met Pasen? Wat dacht je van een paasbrood à la Latour. Een heerlijk verse woudboog van Vromans Bakkers, opgeleukt door Latour met o.a. héél veel Emmenthaler, verse peterselie/roomboter en geraspte Parmezaan. Je kunt hem kant-en-klaar ophalen en hoeft hem thuis alleen even 15 minuten in de oven (op 175 graden) te doen. Genieten maar!  

Voor meer informatie kijk op de website of facebookpagina van Latour.