Futuredome Events

Nassausingel 26, Breda

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de Koepel is open for business. Futuredome Events ontwikkelt en faciliteert hier verschillende uiteenlopende activiteiten van zakelijke evenementen in de karakteristieke adembenemende Koepel en de naastgelegen Kapel! Vergaderingen in de klassieke originele Rechtbank.Laat je opsluiten voor inspirerende vergaderingen, unieke congressen, bijzondere bijeenkomsten, Interessante rondleidingen en verschillende particuliere activiteiten zoals Archery Tag, Levend Cluedo en het nieuwe Koepelspel! 130 jaar lang een plek waar je wellicht liever niet wilde “zitten”, nu de mooiste plek voor jouw zakelijke events activiteiten! Lees verder

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de Koepel, is klaar voor een nieuwe toekomst, FutureDome Events! Futuredome Events ontwikkelt en faciliteert binnen de muren van de Koepelgevangenis diverse uiteenlopende activiteiten in onder andere de karakteristieke adembenemende Koepel, de naastgelegen Kapel, de vrouwengevangenis en de klassieke originele Rechtbank. Laat je opsluiten voor inspirerende vergaderingen, unieke congressen, bijzondere bijeenkomsten, Interessante rondleidingen en verschillende particuliere activiteiten zoals Archery Tag, Levend Cluedo en het nieuwe Koepelspel! 

De Koepel,  130 jaar lang een plek waar je wellicht liever niet wilde “zitten”, nu de mooiste plek voor uiteenlopende inspirerende activiteiten.

  • Cultureel, Groepen
  • AL
  • Bar (na)borrelen, Invalidentoilet, Private dining, Reserveren mogelijk, Te huur voor privé gelegenheden
  • Cash, Maestro