You & EYE

Nieuwstraat 20-A, Breda

Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter te zien! Het is iets waar je mee gezien mag worden. Een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Althans, dat vind ik, Edwin Sluis, oprichter van You & EYE. Hier bij You & EYE draait alles om 'Mooi Zien'. De mooiste monturen, met de beste glazen. Een bril die past bij jou karakter en bepalend is voor de eerste indruk die jij wilt dat mensen van je krijgen. Dit alles in een ‘boutique-style’ winkel waar rust en aandacht het belangrijkste zijn. Lees verder

Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter te zien! Het is iets waar je mee gezien mag worden. Een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Althans, dat vind ik, Edwin Sluis, oprichter van You & EYE. Hier bij You & EYE draait alles om 'Mooi Zien'. De mooiste monturen, met de beste glazen. Een bril die past bij jou karakter en bepalend is voor de eerste indruk die jij wilt dat mensen van je krijgen. Dit alles in een ‘boutique-style’ winkel waar rust en aandacht het belangrijkste zijn. 

Kom eens kijken, ik zie je graag! 

Edwin Sluis

opticien, vak-idioot, eigenwijs bij YOU & EYE.

Nieuwstraat 20-A, Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.