Edelsmederij 't Begijntje

Nieuwstraat 24A, Breda

Elk sieraad is een subtiele artistieke uiting van de persoonlijkheid van de drager. Als edelsmid willen wij weten voor wie het sieraad is. Daarom gaan wij allereerst in gesprek met de klant voor een advies op maat en om de grenzen te bepalen waarbinnen wij het sieraad gaan ontwerpen. Lees verder

Elk sieraad is een subtiele artistieke uiting van de persoonlijkheid van de drager. Als edelsmid willen wij weten voor wie het sieraad is. Daarom gaan wij allereerst in gesprek met de klant voor een advies op maat en om de grenzen te bepalen waarbinnen wij het sieraad gaan ontwerpen. 

Na de eerste ontmoeting gaat er een creatieve zoektocht van start om de schoonheid van het sieraad te laten samengaan met de persoonlijkheid van de klant. Het ambacht van edelsmid is een combinatie van zorgvuldig vakmanschap en een artistiek oog. Metaalsoorten (goud, zilver, platina, titanium), edelstenen (diamant, saffier, robijn, smaragd, etc.), techniek en het ontwerp maken samen het sieraad tot een compleet en uniek geheel, wij ontwerpen exclusieve gouden sieraden en zilveren juwelen. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd contact opnemen via deze facebookpagina, e-mail, telefoon of loop gewoon eens binnen!

Nieuwstraat 24A, 4811WV Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.