7x Woonaccesoires shoppen in Breda

Op zoek naar dat ene accessoire dat jouw interieur helemaal afmaakt? Op verschillende plekken in Breda vind je de leukste woonaccessoires. Wij hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet!

het unieke product dat nou net jouw inrichting compleet maakt

Lila the store

LILA is een droom die uitkomt! Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “love at first sight” gevoel bij hebben... Van mooi gemaakte trendy kleding en italian hand made shoes, tot aan accessoires voor in huis of bij je outfit, waar je blij van wordt! Verder is de winkel stoer, maar heel puur en licht. De collectie bestaat vooral uit verschillende exclusieve Italiaanse merken. Enkele zijn helemaal met de hand vervaardigd, zoals Officine Creative, Fiorentini+Baker en Mexicana.

Bastiaansen Wonen

Bij Bastiaansen Wonen vindt u 3.000 m2 aan woon- en slaapinspiratie. U droomt weg bij schitterende design meubels, heerlijk liggende bedden en de meest uiteenlopende woonaccessoires. Zij bieden de juiste combinatie tussen bekende merken en kleinere creatieve meubelmakers. En dat al sinds 1965. Elke klant – hoe klein of groot ook – kan hier rekenen op perfecte service. Bent u benieuwd hoe de meubels in úw interieur staan? Maak dan gebruik van een gratis 3D-ontwerp met roomplanner.

HOME HEROES INTERIOR STYLE AND MORE

In een mooi oud industrieel pand met een rijk verleden presenteert Home Heroes een collectie binnen een Interior concept met een unieke samenwerking van verschillende hoogstaande ondernemingen. Met het ‘one stop shopping policy’ bieden zij u in de oude stoomtimmerfabriek alles op het gebied van interieurs. Contemporary, minimalistisch en tijdloze interieur-vormgeving met een leefbaar uitgaanspunt. Met een zorgvuldig geselecteerde collectie meubelen, verlichting en interior specials zorgen zij voor een nauwkeurige samenwerking met de opdrachtgever. Sfeer, intimiteit, gevoel, kortom het bouwen aan de ultieme beleving van je eigen plek.

YAYA CONCEPT STORE

De winkel van YAYA doet aan als een huiskamer waarin je lekker vrij kunt neuzen tussen de YAYA kleding, maar waar je ook woonaccessoires, grappige wenskaarten en sieraden vindt. Mocht je na al het passen wat uitgeput zijn? Geniet dan nog even na in de prachtige serre achterin de winkel met uitzicht op de groene tuin, onder genot van een heerlijk kopje koffie. Kortom een heerlijke plek die garant staat voor ultiem shopplezier.


Raadhuisstraat 3

Raadhuisstraat 3 is een interieur store in het Ginneken met een mix aan bijzondere woonaccessoires, prachtige stoffen, exclusief behang en speciale verf met natuurlijke pigmenten. In de store vind je diverse stijlen en sfeerbeelden waaruit je inspiratie kunt halen. Ieder bezoek is bijzonder omdat je in het assortiment altijd wel een aantal unieke eyecatchers tegenkomt. Raadhuisstraat 3 verzorgt in samenwerking met Buro Zuyver maatwerk in interior design en totaal concepts in nieuwbouw, renovatie en restyling van jouw woning of bedrijf. Heb je een bank of een leuke stoel staan en wil je deze voorzien van een bijzondere stof? Of ben je op zoek naar stof voor de aankleding van je woning of bedrijf? Raadhuisstraat 3 heeft een exclusieve collectie stoffen. Tevens wordt er een platform aan diverse kunstenaars en ontwerpers geboden, welke regelmatig wordt vernieuwd. Bij Raadhuisstraat 3 vind je ook schilderijen, zeefdrukken, sculpturen en beelden. Eigenlijk teveel om op te noemen, ervaar het gewoon zelf.

MAURITS SHOP & KOFFIEBAR

Conceptstore waar je terecht kunt voor leuke interieurspulletjes
zoals plaids, dekbedovertrek, kussens, bedden, hoeslakens, kaarsen en meer. Daarnaast ben je hier van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Zoek je een nieuw hoofdkussen, dekbed, molton, hoeslaken of dekbedovertrek? Daar helpen ze je graag bij! In de winkel kun je je eigen bedden samenstellen. Je krijgt persoonlijk advies bij het kiezen van je matras en de hardheid ervan. Er is keuze uit verschillende bedden & boxsprings en te stofferen in meer dan 100 stoffen!

Brandpunt

BRANDPUNT is de ontmoetingsplek in hartje Breda door haar energieke mix van cultuur en ondernemen, een winkel met unieke producten en een goede kop koffie of thee. Ben je op zoek naar een uniek of persoonlijk cadeau? Kom dan eens langs bij BRANDPUNT in Breda. BRANDPUNT is dé winkel voor unieke en creatieve producten en cadeau’s. Van design tot vintage, van kunst tot lasergesneden. Het merendeel ter plekke gemaakt in de werkplaats van Creative Use of Technology. Een persoonlijk cadeautje voor iemand speciaal of het unieke product dat nou net jouw inrichting compleet maakt. Bij BRANDPUNT vind je een veelzijdige en originele collectie aan interessante hebbedingetjes.