Een kijkje binnen bij The Streetfood Club Breda

The Streetfoodclub zal in april 2022 de deuren openen in het voormalige Grand Theatre in Breda. Deze bekende succesformule uit Utrecht won in 2018 zelfs een Entree Horeca Award voor "het beste restaurantconcept". Na een lange en ingrijpende verbouwing is de ruwbouw bijna afgerond en wordt er binnenkort gestart met het interieur. Wij mochten alvast een kijkje binnen nemen!


The Streetfood Club is een mix van luxe en de straat. Van de comfortabele stoelen tot oldschool hiphop die uit de speakers knalt. Alles is een contrast, maar vormt toch een geheel. 

(Impressie The Streetfood Club Utrecht)

Ze nemen je mee op een reis langs eten uit de sloppenwijken van Mexico tot de straten van Bangkok, terwijl je geniet van een van de geweldige cocktails. 

(Impressie The Streetfood Club Utrecht)

The Streetfood Club Breda krijgt dezelfde stijl als Utrecht, maar gaat er toch compleet anders uitzien. Over het algemeen kun je veel luxe stoffen, verschillende zitjes, planten en store muurschilderingen verwachten. In de grote zaal zijn aan beide kanten balkons, waar je straks op kunt dineren. Onderstaande afbeelding geeft een mooie impressie van het eindresultaat. Organische vormen die ons aan de bouwstijl van Gaudi doen denken. 


(Artist impression podium en balkons The Streetfood Club Breda)

In het midden van de grote zaal komt een grote bar met daarom heen hoge tafels en een enorme slingerende bank die door de hele zaak loopt. De rechter muur zal helemaal worden gevuld met een gigantische muurschildering die dag naar nacht overloopt. 

Aan de zijkant van het pand is een grote raampartij met openstaande deuren geplaatst, waardoor er  een direct verbinding ontstaat met de binnentuin. 

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze website en app dan goed in de gaten, want in de komende maanden zullen we de verbouwing op de voet volgen en jullie steeds een kijkje achter de schermen geven.