Intratuin: 'Samen maken we het kerst!'

Elk jaar vind je bij Intratuin een winkel vol met kerstinspiratie, maar dit jaar is het toch even anders dan anders. Ondanks de vreemde tijd waarin we leven, mogen we de mooiste tijd van het jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom zijn ze t/m 18 december iedere maandag t/m vrijdag geopend tot 20.00 uur, zodat jij alsnog kan genieten van de magische kerstshow.


Dit jaar is de magische kerstshow van Intratuin Breda, voor het eerst, verspreid door de héle winkel. Zo is er genoeg ruimte voor iedereen om op veilige afstand te snuffelen en te shoppen. Alle maatregelen worden hier in acht genomen en ondanks de jaarlijkse kerstdrukte, kan de veiligheid van gasten én medewerkers goed gewaarborgd worden. Zo zijn de winkelpaden lekker breed, shop je dit jaar je kerstboom in de frisse buitenlucht en geniet je thuis van de heerlijke Tuincafé-high tea.

Speciaal voor alle trouwe kerstliefhebbers heeft Intratuin Breda t/m 18 december van maandag tot en met vrijdag koopavond tot 20.00 uur. Zo heeft iedereen de kans om veilig te winkelen. En bovendien is de winkel 's avonds als het donker is op z'n allermooist!

Wel verzoekt Intratuin Breda de gasten vriendelijk om niet met grote groepen te komen, te winkelen met een winkelwagentje en een mondkapje te dragen. Samen gaan we er ondanks alles een onvergetelijke kerst van maken!