14x Kerststukken in Breda en omgeving

Kriebelen jouw handen ook al om de kerstsfeer in huis te brengen? Neem een kijkje bij deze bloemisten en laat je inspireren door hun creative ideeën! Haal de kerst in huis met een mooi kerststuk, 14x bloemisten in Breda en omgeving waar je de leukste creaties vindt of op maat kunt laten maken! 

Have yourself a merry little christmas

The Yellow Island, breda

The Yellow Island is een gezellige, knusse bloemenwinkel. Gevestigd aan de nieuwe Ginnekenstraat in Breda. De bloemenkunst van The Yellow Island is creatief, ontspannen en vrolijk met een eigen draai. Je kunt een kant en klaar kerst-stuk kopen, of een eigen schaal of vaas laten opmaken. 

MOSs, breda

MOSS is een inspirerende winkel met zowel modern als traditionele kerststukken. Bij MOSS vind je unieke interieur-vondsten, veelal gemaakt van stoere, natuurlijke materialen en ieder met een eigen verhaal. Alle producten zijn met passie uitgezocht en bijeen gebracht tot een verrassend en inspirerend geheel. Ook voor de feestdagen kun je terecht voor een kerst-stuk met een echte MOSS-uitstraling! 

V&V Bloemen en Wonen, breda

V&V Bloemen en Wonen biedt de mooiste seizoensbloemen, authentieke planten, brocante, industriële meubelen en de mooiste unieke woonaccessoires. Tijdens de decembermaand biedt deze prachtige bloemist een winterse cursus, zo maak je tijdens een gezellige avond je eigen kerststuk! 

Marijn Kroese, breda


In het centrum van Breda langs de Halstraat laat Marijn Kroese Bloem en Plant by Dennis Kuijlaars, de aandacht trekken door hun etalage vol groen en kleur. Zoals alle Bredanaars weten wordt hier met kerst wordt nog een schepje bovenop gedaan. Alleen al deze over-de-top etalage van de winkel is een bezoek waard en laat je echt in kerst-sfeer komen. 

Fleurrijk, breda


Bij Fleurrijk vind je niet alleen verse bloemen en prachtige kerststukken, ook lifestyle artikelen zijn te koop in de prachtige winkel. Wat dacht je van scent-chips? Om je huis niet alleen in kerstsfeer te kleden, maar er ook naar te laten ruiken! 

Bloembinderij Vergeet Mij Niet, breda

Bloembinderij Vergeet Mij Niet vind je in het altijd gezellige Ginneken. Onlangs vierden zij hun 25-jarig bestaan. Menig ondernemers in het Ginneken halen hun verse bloemen bij de altijd gastvrije Nancy. Ook in de decembermaand prijken de verse (seizoens)bloemen, tevens zijn kerst-stukken online te bestellen. 

Bloembinderij Cees van Eijck, Breda

Bloembinderij Cees van Eijck is sinds 1982 een begrip in Breda. Niet te missen door de grote bloemenkraam die buiten staat! Stap gerust eens binnen en vergaap je aan het grote aanbod verse bloemen. Bij Cees van Eijck laat je gemakkelijk een prachtig stuk of boeket op maat maken. Laat je adviseren of geef er je eigen draai aan. 

Kanjer in bloemen, breda

Sinds april dit jaar geopend op de Haagdijk, Kanjer in Bloemen. Bij deze bloembinderij vind je prachtige kerststukken, groot, klein, met of zonder lichtjes. Ook voor een workshop in feestelijke sferen ben je hier in de december-maand aan het juiste adres! 

Bloemsierkunst Erica, oosterhout

In regio Oosterhout ben je bij Bloemsierkunst Erica aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring is het team precies op elkaar ingespeeld en ga je ongetwijfeld met een prachtig kerst-stuk naar huis. 

RietVeld bloemen, Oosterhout

In Oosterhout vind je eveneens Rietveldbloemen, Edith, Sanne, Robbie en Barry staan voor je klaar. Het enthousiaste team van Rietveldbloemen maakt jaarlijks écht werk van de decembermaand. De winkel wordt omgetoverd en met een feestelijk event wordt het kerst-seizoen geopend. Je kunt hier terecht voor kerst-stukken, bloemen, decoratie en veel meer! 

Oxalis Bloemen, Oosterhout

Gevestigd sinds 1994 in het centrum van Oosterhout. Een gezellige kleine bloemenwinkel met een ruim assortiment aan kerst-decoratie, kerst-stukken, kransen en nog veel meer. Bij Oxalis is het gezellig snuffelen en zul je ongetwijfeld slagen. 

J&L Bloembinders, oosterhout

Geen zin om in het gure, koude weer de deur uit de gaan? Geen probleem! J&L bezorgt bloemen en kerststukken aan de deur. Deze bloemist-webshop opereert vanuit Oosterhout en bezorgt hier dan ook geheel kosteloos. Ook te bestellen in de rest van Nederland.

Bloemenhuis kamp, Oosterhout

Niet alleen voor bloemen, ook voor kerst-decoratie, prachtige kandelaars en gezellige accessoires ben je bij Bloemenhuis Kamp aan het juiste adres. Absoluut een bezoekje waard wanneer je de winterse sferen in huis wilt halen. 

Jan Tit Bloemen, Etten-leur/breda

Jan Tit Bloemen en Planten is een zelfstandige keten van vijf bloemenwinkels in Etten-Leur en Breda. In deze winkels vind je zowel kerst-boeketen als kerst-stukken voor binnen en buiten.