Maak je tuin 7x summerproof!

De zomer komt eraan en naast je kledingkast en huiskamer moet je tuin ook summerproof gemaakt worden! Nieuwe plantjes, kaarsjes, kandelaars, kussentjes en muurdecoratie. Wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete winkels waar jij je tuin summerproof kan maken. 

i like gardening! 

Dille & Kamille

Voor leuke kandelaartjes, lampjes, tuinaccessoires en dienbladen ben je bij Dille & Kamille op het juiste adres! Deze winkel is gelegen in de gezellige Veemarktstraat en hier scoor je alle hebbedingetjes voor je huis, tuin en keuken. Een tipje, buiten vóór de winkel vind je planten en tuinspullen! 

Meeuwsen aquaria hengelsport


Het is weer tijd om je huis en tuin op orde te maken en daarmee ook je aquarium! De hele maand mei profiteer je van de aanbiedingen bij Meeuwsen Aquaria hengelsport op de Haagdijk. Dit is een speciaalzaak op het gebied van aquarium- en hengelsportbenodigdheden. 

Brandpunt


Bij Brandpunt kan je terecht voor leuke unieke hebbedingetjes voor in je huis én tuin, zoals onderzetters en accessoires. Er hangt hier een gezellige sfeer en je kan in de winkel genieten van een kopje koffie of thee. 

Moodstore

Bij Moodstore aan de Haagdijk verkopen ze allerlei producten, van hippe interieur accessoires, stoere planten met bijbehorende potten tot buffelschedels, servies en koeienhuiden. Er is vast iets leuks wat je op je buitentafel kan plaatsen! 

Moss


Bij Moss hebben ze heerlijke dekentjes, kussentjes en accessoires die een MUST zijn. De spulletjes die ze hier verkopen maken je tuin een stuk leuker!

La Maison d'Antique 

Bij La Maison d'Antique verkopen ze o.a. Buddha beelden, potten voor buiten en andere hebbedingetjes. Kom snel langs bij de Bisschopsmolenstraat om jouw aanwinst te bemachtigen! 

Mevrouw Janssen  


Scoor bij Mevrouw Janssen leuke spulletjes als potjes, glaasjes, beeldjes en planken. Kleed het aan met een leuk kussentje en je hebt een lekker plekje s'avonds!