Opening FIGO: Breda's nieuwste Mediterraanse borrelhotspot

Vandaag opent FIGO haar deuren aan de Koninginnestraat 1b in Breda. FIGO is de nieuwste borrel hotspot van Breda, waar je terecht kunt voor koffie, lunch en een gezellig borrel met Mediterraanse delicatessen. Eigenaren Coen en Magda nodigden ons uit om als eerste een kijkje te nemen. 


Verbouwing
FIGO, voorheen Pinchosbar Vermut, is in de afgelopen weken compleet verbouwd. De zaak heeft een warme en sfeervolle uitstraling met verschillende leuke zitjes. Het middelpunt is de grote achterwand waar talloze wijnen gepresenteerd worden. Voor de liefhebber is er ook een klimaatkast met bijzondere wijnen. FIGO heeft voornamelijk hoge tafels, die goed aansluiten bij het borrelconcept.

GEZELLIG TERRAS IN DE ZOMER EN WARME HUISKAMER IN DE WINTER


FIGO heeft ook een kleine zijkamer met lage zitjes en twee grote fauteuils. Deze ruimte is uitermate geschikt voor kleine vergaderingen en borrels, omdat hij afgesloten kan worden van de grote ruimte. 


Lunch, borrel en bites
Bij FIGO kun je terecht voor koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of Mediterraanse borrel. De kaart bestaat uit Mediterraanse delicatessen, luxe borrelplanken en kleine, warme gerechten om te delen. Een aantal voorbeelden zijn de Iberico wangetjes, lamsstoof, gevulde calamaris, albondigas of een rillette van sardientjes.

Ben je benieuwd naar de kaart? Reserveerdan snel een tafeltje en ontdek als een van de eerste deze nieuwe hotspot. 


Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 tot 19:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: 10:00 tot 22:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 22:00 uur
Zondag: 12:00 tot 19:00 uur