Pre-opening Madam Sas

Na maanden verbouwen opende Madam Sas op zondag 27 juni voor het eerst haar deuren aan Winkelhof 't Sas. Het ging om een besloten opening voor vrienden en relaties. Donderdag 1 juli zal de zaak haar deuren voor het brede publiek openen. 

Het officiële lintje werd door eigenaren Patty en Dorus en hun kinderen doorgeknipt. Het stel is tevens eigenaar van het naastgelegen Restaurant Chocolat. 

Madam Sas zal haar deuren openen van 10:00 tot 20:00 uur. Ze starten om 10:00 uur met heerlijke koffie en huisgemaakt gebak. Denk bijvoorbeeld aan een Meringue Lemon Pie of een Blueberry Cheesecake. Aansluitend gaan ze lunch serveren. Op de kaart vind je internationale gerechten. Van een Croque Madam tot heerlijk frisse salades met rivierkreeft of geitenkaas. Toegankelijk en laagdrempelig, maar mét de creativiteit die je van restaurant Chocolat gewend bent.

Na de lunch kun je hier heerlijk vertoeven voor een uitgebreide borrel met leuke cocktails en bites. Dorus is het creatieve brein achter de menukaart en Loes is sommelier én de bedenker van de drank- en wijnkaart. Dat belooft veel goeds!


Madam Sas wil een warme en gezellige sfeer uitstralen. Ze laten daarom de kleuren terracotta, goud, marmer en hout veel terug komen in het interieur. Met 60 couverts binnen en buiten moet dit een nieuwe toegankelijke plek worden voor zowel jong als oud.