Programma Palm Parkies bekend!

Vanaf 11 juli is het weer zo ver! Elke dinsdag avond in het Valkenbergpark vanaf 19.30 uur met optredens, muziek, hapjes, drankjes en vooral heel veel gezelligheid bij Palm Parkies. Een aantal optredens is bevestigd en het beloofd een mooie en muzikale zomer te worden in het park! 


We trappen af op dinsdag 11 juli met een optreden van Pater Moeskroen. Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, theater, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat maar waaien', 'Dansen' en 'Hela Hola'. Maak jezelf alvast klaar voor aanstekelijke folk, knallende feestnummer en meeslepende ballades. De week erna op 18 juli is het de beurt aan AVI ON FIRE / Blupaint.

25 juli krijgen we een optreden van Jared Grant.
Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B van de jaren ’70 en de vroege 80’s. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld. Via de Rock Academy in Tilburg, het conservatorium van Rotterdam, 013, Paradiso, Nprth Sea Jazz, The Voice Of Holland en Let’s Dance door naar het podium van PALM PARKIES?

1 augustus zijn de heren van New Cool Collective aanwezig.
Het ‘collectief’ ontstond in 1993, aanvankelijk als het ‘live dans-vehikel’ van de toenmalige DJ Graham B, bekend van Neerlands eerste jazzdance. Dat het daarbij niet is gebleven mag duidelijk zijn! Inmiddels heeft de band ontelbaar vaak getourd langs de hipste jazzclubs stond de band ook op de meest gerenommeerde rocken Jazzdance is voorbijgegaan als één van de vele muzikale rages van de afgelopen decennia. NCC heeft echter een blijvende, eigen stijl op de kaart gezet met de best denkbare instrumentale dansbare en energieke muziek denkbaar. 


8 augustus treden de mannen van Waterproof Shampoo een ramvolle show met zo-die-zag-ik-nietaankomen-hits. En dit jaar ook weer terug: Wipneus & Pim op 15 augustus. 

22 augustus komen de Belgische mannen van Radio Negra naar Breda. Nummers als Mr Bobby en Me Gustas Tu worden voorzien van een geheel eigen twist. Maar deze radio speelt verder en voegt nog fijne hits van Buena Vista Social Club, Bob Marley, The Specials…aan de show toe!

Houd de website of de Breda City App in de gaten en blijf op de hoogte van het programma.

Nog even op een rijtje:
11 juli:             Pater Moeskroen
18 juli:             AVI ON FIRE /Blupaint
25 juli:             Jared Grant
1 augustus:    New Cool Collective
8 augustus:    Waterproof Shampoo
15 augustus:  Wipneus & Pim
22 augustus:  Radio Negra