Programma Palm Parkies 2018 bekend

Over drie weken gaat Palm Parkies weer van start. Iedere dinsdag, vanaf 10 juli tot 21 augustus vinden concerten in het sfeervolle valkenbergpark plaats. De line-up is bekend, met toppers zoals: Pater Moeskroen, Handsome Poets, de Bijtels maar ook lokaal opkomend talent.

Het is bijna zover! Palm Parkies gaat binnenkort weer van start! 


Wie Palm Parkies zegt, zegt muziek, eten en gezelligheid. Elke dinsdag, 7 weken op rij verzamelen inwoners van Breda zich om te genieten van de artiesten, eten, drinken en natuurlijk de onvergetelijke sfeer. 

Je kunt op deze avonden genieten van een uitgebreid aanbod heerlijke bieren, wijnen en andere drankjes. Ook zijn er foodtrucks uit de regio aanwezig om ambachtelijke frietjes, snacks en andere heerlijke gerechten te bereiden. 

Het eerste optreden zal plaats vinden op dinsdag 10 juli 2018. Pater Moeskroen zal dan de spits afbijten met een betoverend optreden. bekijk hier de volledige line-up: https://www.palmparkies.nl/artiesten/

Over de Paters:
Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival.
De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?!

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud
Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol.

Heb je zin om een avond gezellig met vrienden te genieten van muziek, lekker drinken en goed eten. Dan is Palm Parkies zeker een aanrader om te genieten van je dinsdag avond.