Restaurant Pazzi opent haar deuren aan Van Coothplein!

Vanavond opende Pazzi haar deuren aan het Van Coothplein in Breda. Het restaurant is gevestigd in het voormalige pand van VANTSPIT, naast Charelli. Pazzi is een goedlopend Amsterdams concept, een Italiaans restaurant dat voornamelijk bekend staat om haar traditionele houtovenpizza's.  Eigenaar Tijn nodigde ons uit om alvast een kijkje te nemen.

Net als in Amsterdam heeft het restaurant een hip interieur, waarin veel met hout, staal en marmer is gewerkt. Een schitterende bar, industriële lampen en een geweldige houtoven maken de zaak echt af.  


In Amsterdam staat Pazzi sinds 2010 bekend om haar traditionele houtovenpizza's, die door Italiaanse chefs worden bereidt. “We werken met een geheim deegrecept waar iedereen helemaal weg van is", aldus eigenaar Tijn. 

De vestiging in Breda voert een uitgebreidere kaart dan in Amsterdam. Naast de  traditionele houtovenpizza's is er een uitgebreide kaart van anti pasti en ook een aantal pasta's. "We willen ook een uitgebreid experience menu gaan aanbieden, waarmee je veel verschillende gerechtjes kunt proeven en delen" legt Tijn uit. In eerste instantie zal de zaak alleen open zijn voor diner, maar in de toekomst komt er wellicht ook een lunchkaart. Reserveren kan via info@pazzibreda.nl!

Werken bij Pazzi
Pazzi is nog opzoek naar personeel voor de bediening (m/v). Ben je tussen de 18 en 25 jaar, spontaan, sociaal en leergierig? Solliciteer dan snel via andrea@pazziamsterdam.nl