Tante Sjan & Ome Ad: hebben de ideale bank gevonden

Tante Sjan & Ome Ad zijn een creatie van Ruud van Corler. Met zijn cartoons speelt hij leuk in op actualiteiten in het Bredase. Volg wekelijks de belevenissen van Tante Sjan & Ome Ad, bewoners van de mooie stad Breda.

Wie zijn Tante Sjan & Ome Ad?
Ad Hoogenhuizen is geboren in de Boschstraat en heeft een verscheidenheid aan banen gehad, van houthakker in het Mastbos tot pompbediende bij de Citroëngarage in de Valkenstraat. Driemaal in de week gaat hij met zijn vrienden in de stad biljarten. ‘Even weg van huis’. Daar kletsen ze over de wereld, genietend van een stevige sigaar en een neut.

Sjan van Overbeek is geboren in hartje centrum, in de Reigerstraat, boven het café van haar ouders. Ze is er één van vijftien kinderen. Op dertienjarige leeftijd moest ze al gaan werken in de schoonmaak. Poetsen doet ze nog steeds.
“Alles moet blinken”, zegt ze opgewekt. Daarnaast kaart ze graag met haar beste vriendin. Vrijdags gaat ze als het maar even kan naar de markt om twee palingen te halen bij Het neusje van de zalm.

Over Ruud
Ruud van Corler tekent wekelijks de cartoon van het Bredase duo Sjan & Ad. Daarnaast illustreert hij o.a. de  kinderboeken van Sparkling Society Stories & Illustrations. Dit combineert hij met zijn werk als interieurontwerper bij Van Corler Design. Ruud tekent en ontwerpt ook in opdracht.
Instagram: Meubels https://www.instagram.com/vancorlerdesign en Sjan en Ad https://www.instagram.com/sjanenad
Facebook: kinderboeken https://www.facebook.com/SparklingSocietyStories en Sjan en Ad https://www.facebook.com/SjanenAd en Meubels https://www.facebook.com/VanCorlerDesign