Winnaars Stappen & Shoppen Awards 2024

Vanavond, op maandag 22 april, worden weer de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards georganiseerd bij STRND Breda. We nemen je mee tijdens onze award avond! Alle gasten zijn prachtig gekleed, er is een rode loper, iedereen poseert in onze magazine 'fotobox', en er zijn spectaculaire dans- en zangacts én hele enthousiaste winnaars! Alles komt vanavond aan bod! Natuurlijk worden ook de nieuwe Stappen & Shoppen magazines onthuld en dansen we tot in de late uurtjes. What a Night!

Laatste kans voor tickets van Breda Live 2024

Breda Live belooft dit jaar weer een groot succes te worden met namen als Racoon, André Hazes, Paul Elstak, De Jeugd van Tegenwoordig, Direct en R3hab met W&W. Het tweedaagse festival wordt van 5 tot 6 juli georganiseerd op het Chasséveld. Wil jij dit niet missen? Dan is dit je laatste kans om tickets te bemachtigen!

Opening Sticky Fingers: seafood, ribs én eten met je handen

Volgende week opent restaurant Sticky Fingers haar deuren aan de Torenstraat 11 in Breda. Sticky Fingers doet haar naam eer aan, want hier eet je met je handen! Op het menu staan seafood en ribs, die je kunt combineren met allerlei bijgerechten.

Een kijkje binnen bij Van Lange Mode na de grote verbouwing

Van Lange Mode, al 32 jaar gevestigd aan de Wilhelminastraat 5 in Breda, heropende vrijdag 21 maart de deuren na een ingrijpende verbouwing. De winkel wordt is stuk groter en heeft een volledig nieuw interieur. Wij werden uitgenodigd om als eersten een kijkje te komen nemen.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Smaack(lijke) tapas bij Smaack in de Houtmarktpassage

In de Houtmarktpassage in Breda zit restaurant, traiteur en delicatessenzaak Smaack. Ze verzorgen catering, lunch en diner. Als je deze zaak nog niet kent, moet je hier echt eens langsgaan. Je vindt er verse kruiden en originele producten. Ze staan bekend om hun sangria, en wij zijn uitgenodigd door de eigenaren Karin en Aziz. We lopen over de groene loper naar de deur van Smaack.

Foodblog: Asperges in het Veld 2024

Op donderdag 6 juni mochten wij een bezoek brengen aan het pop-up restaurant Asperges in het Veld. Nadat het voor de zevende editie eerst van 16 mei t/m 2 juni in Cromvoirt was neergestreken, is het nu voor het eerst in Prinsenbeek en duurt het hier tot en met maandag 17 juni. Wij hadden het genoegen om er op de eerste avond in Prinsenbeek bij te zijn waar Restaurant ’t Misverstant de avond verzorgde.


Italiaanse sferen proeven bij Trattoria Perron

Trattoria Perron is het nieuwste Italiaanse restaurant van Breda. Tegenover het station, aan de Willemstraat kun je genieten van authentieke Italiaanse gerechten. De ingrediënten worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Onze Foodies werden uitgenodigd om de échte smaak van Italië in Breda te proeven.

Leuke lijstjes

Dit zijn de 17 beste fine dining restaurants in Breda en de Baronie

Breda is een Bourgondische stad, waar lekker eten en drinken centraal staat. Heb je iets speciaals te vieren of wil je gewoon een avondje culinair in de watten worden gelegd? In dit lijstje hebben we de beste fine-dining restaurants voor je op een rijtje gezet. Een overzicht van alle leuke restaurants in Breda vind je hier.

23 x Herenmode voor de stijlvolle man in Breda

Er zijn in Breda enorm veel winkels waar je slaagt voor de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Hieronder helpen wij je alvast op weg en beschrijven we een aantal van de mooiste zaken in Breda!

Winkelgebieden in het centrum van Breda

Breda is een van de leukste en vooral mooiste winkelsteden van Nederland. Van grote ketens tot kleine boetiekjes en gezellige horeca, Breda heeft het allemaal! Niet voor niets werd de binnenstad van Breda twee keer verkozen tot "beste binnenstad van Nederland". In dit lijstje hebben 8 winkelgebieden voor je op een rijtje gezet. Shop till you drop!