Siri-Sorn Thai food

Akkerstraat 14 , Breda

Siri-Sorn is begon bij twee enthousiaste dames uit het Noorden en Zuiden van Thailand en hebben jarenlange ervaring met het bereiden van de mooiste Thaise gerechten. Allemaal vers gemaakt met liefde, plezier en aandacht en dat proef je! Lees verder

Genieten van de authentieke Thaise keuken? Dat kan! 

Siri-Sorn is begonnen bij twee enthousiaste dames uit het Noorden en Zuiden van Thailand en hebben jarenlange ervaring met het bereiden van de mooiste Thaise gerechten. Alles is vers word pas gemaakt als u besteld heeft, originele Thaise kruiden en omdat  de dames in thailand geboren zijn kenen ze de smaak en hoe het echt moet zijn, gemaakt met liefde, plezier en aandacht en dat proef je!

Met Corona tijd 2 jaar lang hard gewerkt met afhaal en bezorg vanuit huis, werd het zo druk dat we naar de Akkerstraat verhuist zijn, en in 5 maanden  verbouwing het restaurant hebben gerealiseerd. Nu met de komst met wat versterking (vanwege de drukte) kunnen we de kwaliteit enz blijven volhouden.

We wilden een huiskamer gevoel creëren, en daar zijn we denk ik redelijk in geslaagd.Dus kom langs, bestel, of laat bezorgen door sir-sorn thai food.

En maak een culinaire reis door Thailand en laar je verrassen door onze heerlijke gerechten Met ruimte keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, die zich kenmerken door een prachtige balans van specifieke kruidenmengsels, specerijen en oliën, is er altijd wel een gerecht dat je smaakpapillen positief prikkelt.      

Menu