T-Huis

John F. Kennedylaan 15, Breda

Het T-Huis! De mooiste (en enige) horecazaak in het Valkenberg te Breda. Summerdrinks, comfortfood, live muziek & good vibes Lees verder

Wat vroeger de achtertuin van de Oranjes en het Kasteel van Breda was, is nu het prachtige Valkenberg. Het mooiste stadspark van Breda en het bruisende, groene hart van de stad. Het park is net zo veelzijdig als Breda zelf: iedereen kent de dinsdagavondconcerten van Parkies, de vrijmarkt met Koningsdag en het oer-Bredase festival Breda Barst. In het park kan je ook yoga doen of bootcampen. Er zijn kinderfeestjes, wandelclubjes en chillende studenten. En in het midden van al deze stadse levendigheid, liggen wij.. Het T-Huis! De mooiste (en enige) horecazaak in het Valkenberg.

Onze missie is om met het T-Huis helemaal op te gaan in het leven in het park. Daarom zijn wij zeven dagen per week, de hele dag geopend. And don´t let the name fool you! Wij serveren absoluut niet alleen thee ;). We hebben de beste speciaalbieren en kiezen elke maand een paar mooie uit voor op de wisseltap. We zijn trots op onze wijn- en cocktailkaart, en hebben de heerlijke versgemalen koffie. Hangry? Geen probleem! Iedereen vindt wat ´ie wil op onze All-day Menu. Uiteraard kan je bij ons ook shared dinen. Check de borrelkaart voor alle mogelijkheden.

Neem daarvoor plaats aan de hoge tafels op het iconisch rode bordes, de picknicktafels in het gras en de strandstoelen op het veldje. Of elke mooie combo die je zelf kan verzinnen. Geen plekje meer of zit je liever verderop in het park aan het water ofzo? Alles wat wij verkopen is ook 2-go verkrijgbaar en makkelijk te bestellen via onze app!

Om net zo veelzijdig te zijn als het Valkenberg, proberen we ook elke week leuke dingen te verzinnen zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt bij het T-Huis. Houdt dus onze site en socials in de gaten voor onze Chef Special´s, Vrijmibo´s met Breda´s finest DJ´s, en allerlei samenwerkingen met locals zodat je bij ons ook terecht kan voor informatie over bijvoorbeeld yogalessen, fitnessklasjes en supborden huren!
Daarnaast zijn wij opgegroeid met de liveoptredens in het Valkenberg en muziek zit daarom in ons DNA. Elke dinsdagavond hebben we Open Jamsessies waar de scene in Breda elkaar opzoekt en iedereen en elke stijl welkom is. Ook zondagmiddag staat in het teken van lokaal talent. Niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wordt ge-updated over de agenda.

Altijd wat te doen in het Valkenberg! Come and get your love..

  • Koffie, lunch & lekkers, Borrel
  • Bar (na)borrelen, Kindvriendelijk, Terras of binnentuin
  • Cash, Maestro

Menu