DRAAI & WIN!

Draai iedere dag één keer en scoor punten die je in de /bredastudentshop kunt inwisselen voor leuke kortingen en prijzen.

Bekijk hier alle routes en ontdek hoe je nog meer punten kunt verdienen!

Voor deze winactie gelden de actievoorwaarden.

Login to spin the wheel!

Het rad is helaas niet beschikbaar in jouw browser.

Je hebt nog geen punten verdiend.
Plus EEN

Eenzaamheid, samen kunnen we elkaar helpen.

Leuke uitjes in Breda

Uitjes & activiteiten in Breda

Voel je thuis in Breda | GoodMood

Breda heeft studenten veel te bieden. Doe ideeën op en 'Voel je thuis in Breda | Good Mood'.

Sport

De belangrijkste websites waar de meest recente informatie te vinden is. Enerzijds voor Breda, maar voor de volledigheid ook de landelijke informatie.

Ontdek alle studentencafés

cafés en restaurants in Breda

Agenda

Aankomende evenementen
Whisky & Gin Distillatenlounge Lazy Sunday Afternoon Whiskyproeverij

De laatste zondag van de maand organiseren wij altijd een whiskyproeverij voor de beginnende whiskydrinker of wie meer wil we...

Wibi Soerjadi - Steinway Sessies

Dit concert is onderdeel van de Steinway Sessies.Wibi speelt tijdens dit jubileumconcert de hoogtepunten uit zijn schitterend...

Schrijfcafé Breda

Iedere laatste zondag van de maand…

Stappen & Shoppen Magazine

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda Student App

De Breda Student App geeft informatie over alles op het gebied van studentenleven, horeca, retail, cultuur en evenementen in Breda. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen. Daarnaast vind je in de app praktische informatie over studeren in Breda, wonen, sporten en studentenverenigingen.

Draai dagelijks aan het "Rad van Fortuin" en voltooi routes om punten te sparen. In de Breda Student Shop kun je deze punten inwisselen voor kortingen en leuke prijzen bij lokale ondernemers uit Breda.

Download de app gratis voor iPhone & Android, registreer jezelf als student en pak die punten!

Lees meer over de app