DRAAI & WIN!

Draai iedere dag één keer en scoor punten die je in de /bredastudentshop kunt inwisselen voor leuke kortingen en prijzen.

Bekijk hier alle routes en ontdek hoe je nog meer punten kunt verdienen!

Voor deze winactie gelden de actievoorwaarden.

Login to spin the wheel!

Het rad is helaas niet beschikbaar in jouw browser.

Je hebt nog geen punten verdiend.
Open avond BUAS

Je bent van harte welkom op onze laatste open avond van collegejaar 2022-2023 op donderdag 30 maart van 18:00-21:00 uur.

Leuke uitjes in Breda

Uitjes & activiteiten in Breda

Sport

De belangrijkste websites waar de meest recente informatie te vinden is. Enerzijds voor Breda, maar voor de volledigheid ook de landelijke informatie.

Plus EEN

Eenzaamheid, samen kunnen we elkaar helpen.

Voel je thuis in Breda | GoodMood

Breda heeft studenten veel te bieden. Doe ideeën op en 'Voel je thuis in Breda | Good Mood'.

Agenda

Aankomende evenementen
Studio Dependance JONGENS VAN JE WEET WEL

Ben jij een groot fan van live muziek en houdt je van gezelligheid? Dan is de zondagavond jouw avond. Iedere zondagavond kun...

Lievense Live: André Hazel

André Hazel is een singer-songwriter, gitarist, multi-instrumentalist en producer. Voor deze Lievense Live stapt hij op het p...

Elvis Presley’s Aloha From Hawaii in Het Turfschip

Een prachtig muzikaal eerbetoon aan misschien wel de grootste artiest aller tijden.

Stappen & Shoppen Magazine

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda Student App

De Breda Student App geeft informatie over alles op het gebied van studentenleven, horeca, retail, cultuur en evenementen in Breda. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen. Daarnaast vind je in de app praktische informatie over studeren in Breda, wonen, sporten en studentenverenigingen.

Draai dagelijks aan het "Rad van Fortuin" en voltooi routes om punten te sparen. In de Breda Student Shop kun je deze punten inwisselen voor kortingen en leuke prijzen bij lokale ondernemers uit Breda.

Download de app gratis voor iPhone & Android, registreer jezelf als student en pak die punten!

Lees meer over de app