DRAAI & WIN!

Draai iedere dag één keer en scoor punten die je in de /bredastudentshop kunt inwisselen voor leuke kortingen en prijzen.

Bekijk hier alle routes en ontdek hoe je nog meer punten kunt verdienen!

Voor deze winactie gelden de actievoorwaarden.

Login to spin the wheel!

Het rad is helaas niet beschikbaar in jouw browser.

Je hebt nog geen punten verdiend.
Leuke uitjes in Breda

Uitjes & activiteiten in Breda

Plus EEN

Het versoepelen van de coronamaatregelen betekent voor veel mensen een einde aan een periode van eenzaamheid. Maar voor misschien wel evenveel mensen ook niet. Zij voelden zich al alleen of zijn zich door corona meer alleen gaan voelen en vinden het lastig hierover te praten of er iets aan te doen.

Sport

De belangrijkste websites waar de meest recente informatie te vinden is. Enerzijds voor Breda, maar voor de volledigheid ook de landelijke informatie.

Ontdek alle studentencafés

cafés en restaurants in Breda

Agenda

Aankomende evenementen
De Nobelaer | cultureel centrum Ella van Poucke & Caspar Vos

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer...

Live muziek in De Klomp in november

Het optreden van vandaag is geannuleerd. De Klomp is open tot 20.00 uur - Pak je agenda er maar even bij, want de hele maand...

Whiskyproeverij Lazy Sunday Afternoon

Het is weer zover; de laatste zondag van de maand! Dan organiseren wij altijd een whiskyproeverij om 16.00 uur. We schenken 6...

Stappen & Shoppen Magazine

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda Student App

De Breda Student App geeft informatie over alles op het gebied van studentenleven, horeca, retail, cultuur en evenementen in Breda. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen. Daarnaast vind je in de app praktische informatie over studeren in Breda, wonen, sporten en studentenverenigingen.

Draai dagelijks aan het "Rad van Fortuin" en voltooi routes om punten te sparen. In de Breda Student Shop kun je deze punten inwisselen voor kortingen en leuke prijzen bij lokale ondernemers uit Breda.

Download de app gratis voor iPhone & Android, registreer jezelf als student en pak die punten!

Lees meer over de app