Tags: Nieuwjaarsfeest, oud en nieuw, feestdagen, feesten

11x NYE in Breda!

Het is al weer bijna zover… Oud & Nieuw! Naast de heerlijke oliebollen en het knallende vuurwerk zal er natuurlijk ook gefeest worden. Weet jij nog niet helemaal waar jij naartoe gaat op de laatste dag van het jaar? Geen zorgen! Stappen & Shoppen heeft namelijk een aantal leuke feestjes op een rijtje gezet om knallend het nieuwe jaar in te gaan!

NYE Vieren in Breda!

MEZZ NYE PARTY

De NYE Party vindt dit jaar natuurlijk ook weer plaats in het vertrouwde koperen pinda. Want ook dit spetterende jaar verdient weer een knallend uiteinde. Al jaren organiseert MEZZ samen met Triomf dit steevast uitverkochte feest en elk jaar klappen we er weer harder bovenop. Dit jaar gaan we 2019 inluiden met de beste dance klappers en pophits uit de jaren ’70, ’80, ’90, en uiteraard van de zer00’s tot 2018! In de grote zaal zijn dj’s Gary Global en Timmy (bekend van 90’s now & beverly hills 908000’s) daar om je te voorzien van het beste van 80’s, 90’s en Zer00’s. De grote hits van alle tijden in één dampende mix. In de kleine zaal staan de dj’s Roberto en Donaldigno van 80’s verantwoord klaar om een vinylfeestje te laten los barsten. Honderden vinyl-singles van Europe tot Doe Maar en van Whitney Houston tot Madonna liggen daar op je te wachten. Dus dans naar de vinyl bakken, kies de plaat waar jij het nieuwe jaar mee in wilt feesten en geef het plaatje aan één van de dj’s. Zij zullen hem met alle liefde voor je draaien!

Koop hier je ticket voor maar €15,- 

A VERY HAPPY NEW YEAR'S EVE - BEERS & BARRELS


An evening full of good food, live music and drinks bij Beers & Barrels! Living Jukebox, eindeloos repertoire: jij vraagt, zij spelen. Rock ‘n’ Roll uit de jaren ’50. Flowerpower uit de ’60. De rock en disco van de ’70. New Wave, punk en andere hits van de ’80. Grunge uit de ’90 en het retro-werk van nu. Het staat allemaal in de bakken vol vinyl van Zwarte Groef. All drinks included (16 soorten tapbier | wijn | frisdrank | een selectie binnenlands en buitenlands gedistilleerd) + Walking dinner included + Late night snack included voor maar €89 per persoon. Koop hier je kaartje!

NYE AT BARBIER BREDA


Geen zin om oud & nieuw thuis te vieren en alles te organiseren voor jou en je vrienden? Dan heeft Barbier een feestelijke deal! Kom van 21:00 tot 00:00 borrelen voor maar € 20,- ! Drie uur lang onbeperkt bier, wijn & fris (jupiler, huiswijn). Uiteraard wordt er gezorgd voor bubbels en oliebollen om het aftellen naar het nieuwe jaar compleet te maken!
Meld jezelf en je vrienden snel aan via:
Whatsapp: 06-44940460
Mail: info@barbierbreda.nl
Of gewoon via een DM

BALLROOM BREDA NYE (28+) - OLD DUTCH


Wanneer het nieuwe jaar nadert groeit de samenhorigheid in Breda. De dagen worden korter, de nachten langer (Brabantse nachten zijn überhaupt al lang) en tijdens NYE kan er tot met harten lust tot in de late, of vroege, uurtjes worden gefeest. Die kans laten zij niet aan onze neus voorbij gaan. Daarom presenteren zij (Breda) met trots‘ Ballroom NYE’! Tijdens dit extravagante nieuwjaarsbal worden in Old Dutch Breda drie ruimtes omgebouwd tot ultieme balzalen en zal jij worden getrakteerd op het beste wat Breda rijk is. Techno, House, Latin, Funk, Disco. De lekkerste dansbare genres zullen de revue passeren. Muziek is overigens niet het enige waarmee je wordt verwend. Voor de mensen die mee aftellen zijn er hapjes, vuurwerk en andere verassingen... Tevens is er de mogelijkheid te dineren voor het feest begint.
Geniet samen van een 2 gangen menu naar keuze: €20. Reserveer een tafel voor de ultieme Ballroom Experience via de website van Old Dutch Breda of koop een combiticket! Een goed begin is het halve werk  maar en hoe beter het nieuwejaar in te gaan dan dansend! 

Koop je kaartje hier!

TIKTAK NEW YEARS EVE - BREEPARK BREDA


Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt ook dit jaar naar vijf steden door heel Nederland! Naast Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht komt TIKTAK dus ook langs Breepark! 31 december zing en dans je mee met de grootste namen van dit moment. Met o.a. Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex, Bizzey, Boef, Jonna Fraser en Freddy Moreira. Daarnaast zijn ook Equalz, Jacin Trill, Josylvio, SBMG, Jasha Rudge, Sam Blans en Johnny500 van de partij om proostend 2019 in te gaan!
De volgende tickets zijn verkrijgbaar:
Regular Ticket: €41,50 ex fee
Late Bird Ticket: €46,50 ex fee
VIP Ticket: €70,00 ex fee
Group Ticket (5 personen): €182,50 ex fee

HET HUISFEESTJE NYE - GRAANBEURS 


Vorig jaar was daar plots het eerste gigantische Huisfeestje met NYE in de Reigerstraat 18! Precies een avond zoals je ‘m eigenlijk gewoon IEDER JAAR het liefste wil! Alle vrienden en bekenden in één avond een GELUKKIG NIEUWJAAR wensen en verder lekker uit je plaat gaan op vlammende techno, of toch liever Disco, Hitjes of Guilty pleasures. Alles kan en alles mag! Zij halen de drank, hebben de DJ’s gefixt en hebben een gigantisch huis dus je hoeft helemaal niets te doen. IDEAAL! We gaan er weer voor, het one-and-only Huisfeestje NYE in Graanbeurs Breda!

Koop hier je kaartje!

OUD & NIEUW BIJ FALMINGOOS 


Om 20:00 gaat deze avond de deur open voor de kaarthouders, tot 24:00 kun je onbeperkt alles drinken, en natuurlijk om 24:00 wordt er champagne geschonken en heffen we het glas voor de aller beste wensen en gaat om 0:30 de deur open voor andere gasten. Kaarten van af dit weekend achter de bar verkrijgbaar. Let op: de kaarten zijn deze avond tot 0:30 geldig.  

OUD EN NIEUW - STUDIO DEPEDANCE


Ben jij er op 31 december bij om 2018 spetterend af te sluiten?
Zoals jullie gewend zijn, gaat Studio Dependance wederom volledig in Studio Dependance-stijl het nieuwe jaar in! Ofwel, met resident DJ's en enorm veel gezelligheid
Vanaf 22.00 u. ben je welkom om alvast op te warmen voor de jaarwisseling en daarna knallen we het nieuwe jaar in en feesten we door tot in de vroege uurtjes!  De kaartverkoop is gestart en kaartjes kosten dit jaar aan de deur en in de voorverkoop €7,50. Als je voor 00.00 u. bij binnen bent krijg je een lekker glas champagne en is het incl. garderobe! 

Oud en Nieuw in het Piggenhuis

Met oud en nieuw is Het Piggenhuis vanaf 21:00 uur voor iedereen open, en feesten we tot 06:00 uur in het nieuwe jaar door. Natuurlijk zijn er verse oliebollen, luxe hapjes en om 24:00 uur champagne. Iedereen mag binnen, je hebt geen kaarten nodig! Op nieuwjaarsdag zijn ze weer open vanaf 16:00 uur, natuurlijk met oliebollen en champagne.

VENISE NEW YEAR'S EVE PARTY

Op Maandag 31 December organiseert de Venise Bar weer de New Year's Eve Party. Gezellig Samen het Nieuwe Jaar in met Oliebollen, Bubbels & Vuurwerk! Entree is gratis.

SCHEURBUIK - OUD EN NIEUW FEEST 2018

Met oud en nieuw organiseert Scheurbuik een nieuw evenement in Breda. Het is een feest georganiseerd door je vrienden, en voor je vrienden. Meer info komt er snel aan, maar zet de datum alvast in je agenda. De hele avond zullen Dj Eastwoord en Dj Mark Jongeneelen House, Techno, A gogo, maar vooral de lekkerste deuntjes draaien. De locatie bevindt zich bij Aan Boord Breda.