Dit weekend in Breda: NAC - Willem 2, wildweekend, kerstmarkten & meer!

Het is weer vrijdag en dat betekent aftellen tot het weekend! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten de komende dagen. In dit artikel hebben we evenementen van dit weekend in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

Relax, it's weekend!

Dit weekend speelt NAC tegen Willem II de belangrijkste wedstrijd van het jaar, kunnen we genieten van wildgerechten en Kerstmarkten, maar ook een dansje wagen bij Ploegendienst of bij Winkelcentrum de Barones. Wat ga jij doen? 

WILLEM 2 - NAC; DE CLASH VAN HET ZUIDEN

Vrijdag 8 december is het zover. De allerbelangrijkste wedstrijd van het jaar voor ONS NAC. Wil jij deze clash in een unieke setting meemaken? Dan ben je bij OLD DUTCH aan het juiste adres. Ben op tijd voor de beste plekken of reserveer nu snel nog een tafel voor je diner voorafgaand aan de wedstrijd!

WILDWEEKEND, 6 GANGEN WILDMENU

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december organiseert De Colonie een wild weekend. Tijdens dit weekend ligt de focus volledig op wild en serveert het restaurant een speciaal 6 gangen wildmenu voor €47,50 per persoon. Er zijn slechts 30 plaatsen per avond beschikbaar dus wees er op tijd bij! 

Feest in de Barones!

De Barones is helemaal vernieuwd. Reden genoeg voor een gezellig feestje. Vier het mee, van 7 t/m 10 december is het feest in de Barones! Vier dagen lang spectaculaire winkansen in de X-BALLR, meet & greets en leuke optredens van Lizzy van der Ligt, MAAN en Gers Pardoel! Ben jij erbij?

WINTERSPOOR - DE KERSTMARKT MET BALLEN 2017

Op zaterdag 9 december van 12:00 uur tot 20:00 uur en op zondag 10 december van 10:00 uur tot 18:00 uur vindt de kerstmarkt met ballen plaats. Er staan veel activiteiten klaar voor die twee dagen. Je vindt er de mooiste (kerst)cadeaus en warme winterse kost. De gezelligste winterterrassen en de tofste rijdende tavernes. Bovendien staan er waanzinnige (kinder)activiteiten op het wintertainmentprogramma. Geef je daar geen bal om? Kom dan gewoon genieten van een heerlijk glas warme glühwein en een verse oliebol. 

Ploegendienst Winterfestival 2017

Op zaterdag 9 december van 13:00 uur tot 23:00 uur vindt de ploegendienst winterfestival plaats. Ben jij er klaar voor? De vuurtonnen worden buiten op gestokt, de tenten worden opgezet en de lichtjes gaan aan! Er komen artiesten zoals: Benny Rodrigues, Eric de Man, Doka, Dense & Pika.

KERSTMARKT 2017 BREDA AIRPORT

Zaterdag 9 december 2017 en zondag 10 december 2017 is het vliegveld omgetoverd tot een brabantse en gezellige kerstmarkt. Het evenement is gratis te bezoeken voor iedereen en de openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00. Diverse winkels en bedrijven zijn vertegenwoordigd in de sfeervolle kerstchalets.