Tags: gouden giraffe, future dome, Futuredome Events, Koepelgevangenis

Bredase koepel klaar voor ontvangst "gouden giraffe(n)".

Binnenkort is het zo ver, FutureDome Events hoopt, nadat zij op het koepel terrein het afgelopen jaar vele bijzondere evenementen heeft mogen organiseren, een of zelfs meerdere gouden giraffen te mogen ontvangen. Voor deze bijzondere gebeurtenis, alleen gegund aan de top van de evenementenindustrie, hebben zij in ieder geval het verblijf alvast tot in de puntjes verzorgd.

13 genomineerde zijn live overvallen


De gouden giraffen, de landelijke awards voor de beste events van het jaar worden op 1 april in het Beatrixtheater Utrecht uitgereikt en belonen de evenementenbureaus die in 2018 hun spreekwoordelijke nek uitsteken en zo de sappigste bladeren vinden tussen het struikgewas. EventBranche, de organiserende partij, gaat vandaag, met camera in de hand, live op pad om de 13 genomineerde evenementenbureaus te overvallen.

Het jonge Bredase bedrijf FutureDome events, bekend van zowel evenementen als
(groeps)activiteiten en rondleidingen op het voormalige gevangenisterrein is door de vakjury vandaag beloond met een nominatie in de categorie Congressen voor de Zuidelijke Klimaattop. De op 4 juni plaatsgevonden manifestatie, die in nauwe samenwerking met gemeente Breda ontwikkeld is, is vooral bijzonder vanwege het verbindende karakter wat perfect was ingepast in de ronde koepel.

Daarnaast is het bedrijfsfestival 100% levenslang van Bredaase zorgspecialist Careflex door de
speciale”Next Generation Jury” (een jury bestaande uit studenten van 5 hogescholen) genomineerd tot de overall top 5 van evenementen van 2018. Bij dit event hebben de 200 zorgprofessionals zelf mogen ondervinden hoe het is om opgesloten te zitten, een bijzonder leerzame ervaring voor mensen die onder andere werkzaam zijn in de gesloten jeugdzorg.

we houden van een creatieve insteek, zijn gastvrij en ambitieus!

FutureDome Events heeft de vakjury, die vandaag de nominaties ter plaatse bekend kwamen maken, met veel plezier mogen ontvangen. “We houden van een creatieve insteek en zijn gastvrij en ambitieus, dus toen wij hoorde dat vandaag de jury mogelijk op locatiebezoek zou komen, zijn we direct begonnen met de voorbereidingen voor ons eigen gouden giraffe verblijf,” aldus oprichter Robbert-Jan Veldhuijzen. “En nu kijken we uit naar de daadwerkelijke awardavond op 1 april in het Beatrixtheater te Utrecht.”