Betoverende Bajestocht en meer in de Koepel van Breda

In 2016 en 2017 boekte de koepelgevangenis groot succes met het aanbieden van zijn kerstrondleidingen. Tijdens de kerstvakantie (22 december t/m 6 januari) openen ze naast de welbekende kerstrondleidingen, ook haar deuren voor de nieuwe interactieve gezinsspeurtocht ‘De Betoverende Bajestocht’.

maak via ONZE FACEBOOKPAGINA EN INSTAGRAM kans op GRATIS TICKETS!Als onderdeel van Betoverend Breda is er speciaal voor gezinnen een interactieve speurtocht ontwikkeld. Met een telefoon in de aanslag gaan gezinnen de gevangenis zelfstandig verkennen en vinden hierbij diverse QR-codes. Via deze QR-codes krijgen ze speciaal ontwikkelde video's, puzzels en raadsels te zien die men zelfstandig op kan lossen. Een unieke activiteit om interactief en educatief met het hele gezin de gevangenis te verkennen! Kijk hier op onze website voor de exacte data en tijden.

Naast de Bajestocht zullen er ook weer rondleidingen georganiseerd worden. In groepen begeleidt een gids jong en oud langs de mooiste monumentale plekken op het gevangenisterrein. De rondleiding zal u leiden langs de authentieke kapel, vrouwengevangenis, verschillende luchtplaatsen, het oude gerechtsgebouw en als afsluiter uiteraard de koepelgevangenis. Voor kinderen is een leuke speurtocht inbegrepen met een kleine verrassing aan het einde.

Prijzen en tickets:
Betoverende Bajestocht € 7,50 p.p.
Kerstrondleiding € 9,00 p.p.

Zowel de Betoverende Bajestochten als de kerstrondleidingen zijn te reserveren via de website in de periode van 22 december tot 6 januari.