Tags: Dineren in de Koepelgevangenis, Koepelgevangenis , Breda Photo , Breda Fotofestival

Dineren in de Koepelgevangenis tijdens BredaPhoto

Tijdens het Internationale fotografie-festival BredaPhoto heeft u de kans om buiten de regulieren openingstijden de expositie in de Koepelgevangenis te bezoeken met een bijpassend diner. In de originele Kapel van de Koepel dineert u in ‘gevangenisstijl’ en geniet u van ‘goddelijke’ culinaire gerechten, bereidt door de Chefkok’s van Cookaholics. 

Maak via facebook en instagram kans op een culinair 3-gangendiner in de Kapel en een exclusief bezoek aan breda photo in de koepelgevangenis.

In de in 1882 gebouwde Koepelgevangenis komt tijdens het festival een installatie waarin het werk van de Nederlandse fotograaf Geert van Kesteren de hoofdrol speelt. Voor 2018 is gekozen voor het thema:

TO INFINITY AND BEYOND!

Het dinerarrangement is inclusief een bezoek aan de expositie. Normaal gesproken is de expositie tijdens het festival alleen van 10u00 – 17u00 te bezoeken, maar speciaal voor de gasten van de diners stelt BredaPhoto de expositie in de avonduren open. 

DINEREN OP EEN WEL HEEL BIJZONDERE LOCATIE TIJDENS BREDAPHOTO! 

Tijdens de diner-avonden is het tevens mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding in de Koepelgevangenis en de monumentale bijgebouwen zoals de vrouwengevangenis, de luchtplaatsen en het oude gerechtsgebouw. De rondleiding wordt gegeven door een professionele gids.

Het diner-arrangement is zowel particulier als zakelijk te boeken. Op de website van www.futuredomeevents.nl/goddelijkdineren is alle informatie te vinden en kunt u reserveren. 

Het Internationale fotografie-festival BredaPhoto vindt plaats van 5 september t/m 21 oktober. Meer informatie over het festival is te vinden op www.bredaphoto.nl.  

Winactie 
Via de facebookpagina en Instagram van Stappen & Shoppen maak je kans om een diner voor 2 te winnen (ter waarde van €90,-). Laat een reactie achter en tag iemand waarmee jij graag wil dineren tijdens BredaPhoto in de Koepelgevangenis. Je maakt samen kans om op 14 september aan te schuiven bij een culinair 3-gangendiner in de Kapel en een exclusief bezoek aan de BredaPhoto expositie 'God' in de Koepelgevangenis op vrijdag 14 september. Inloop is vanaf 18.30 uur en het diner start om 19.00 uur. 

Naast een diner op een fantastische locatie, krijg je de kans op de expositie in de Koepelgevangenis buiten reguliere tijden te bezichtigen.