De allerlekkerste chocolade nu ook online te bestellen!

We Love Chocolate, wie kent deze winkel in de binnenstad van Breda niet? Ze zijn zelfs uitgeroepen tot beste chocolade winkel van Nederland! We Love Chocolate verkoopt niet alleen (h)eerlijke chocolade, maar ook nougat, fudge en macarons. Elke week haalt We Love Chocolate verse chocolade in het Belgische atelier, daardoor wisselt het assortiment telkens weer. Nu is deze verrukkelijke chocolade ook online te bestellen!

Ook voor mooie cadeau artikelen, zoals Blond Amsterdam, mokken, dienbladen of zelfs koffielikeur kun je bij We Love Chocolate terecht. Wat We Love Chocolate zo bijzonder maakt? Ze maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. De overheerlijke chocolade verkopen ze in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Wij durven te wedden dat iedereen blij is om zo’n cadeau te krijgen! Wil je iets voor jezelf kopen of een cadeautje voor iemand anders? Bij We Love Chocolate kan je voor beide terecht. Ook verzorgt We Love Chocolate relatiegeschenken voor zakelijke klanten. Doordat Breda een toeristische stad is werd er vaak door toeristen gevraagd of zij ook een website hebben waar de producten verkrijgbaar zijn. Dit was helaas niet het geval. Maar vanaf nu kunnen ze op die vraag volmondig 'JA' zeggen. We Love Chocolate heeft namelijk een webshop geopend. Ben je enthousiast geworden en wil je graag de overheerlijke chocolade bestellen? Dat kan op chocoladebestellen.nl

Met de actiecode ‘stappenshoppen’ krijg je zelfs een extraatje bij je bestelling!


Met de actiecode ‘stappenshoppen’ krijg je zelfs een extraatje bij je bestelling! De actiecode is geldig t/m 30 november.