Binnenkort open aan de Halstraat: Lin's Lounge & Chocolat Bar

Op 15 november opent Linda van Aalen de deuren van haar droom; Lin’s Lounge & Chocolat Bar. De chocolade-speciaalzaak is gevestigd in de Halstraat op nummer 17 en is een combinatie van een winkel met een horecagedeelte.

Linda is woonachtig in Rotterdam maar al van kleins af aan ligt haar hart in Breda. Haar droom om een eigen chocolaterie te openen wordt binnenkort eindelijk werkelijkheid. Als echte chocolade liefhebber kondigt ze trots aan dat Lin’s Lounge & Chocolat Bar zal gaan samenwerken met Leonidas. Linda gaat exclusief de kwalitatieve chocolade van Leonidas verkopen, maar geeft een geheel eigen draai aan deze eigentijdse zaak.

Sexy, chique, luxe en vooral lekkernij is wat Lin’s Lounge & Chocolate Bar gaat kenmerken. Linda wil inspelen op de totaal experience en heeft om deze reden net-iets-anders-dan-anders koffie- en theemerken uitgekozen. Koffie van Bacchi zal geschonken worden in het horeca gedeelte, een uitgesproken koffiemerk met een bijzondere touch. Or Tea is het ontzettend leuke theemerk waar Linda tevens een cadeaulijn van gaat verkopen. Vrolijke poppetjes sieren de theelijn, als je daar niet vrolijk van wordt..

Buiten het horecagedeelte en de chocoladeverkoop, komt er in de zaak ook een klein winkeltje waar met zorg uitgekozen cadeauartikelen en serviesgoed verkrijgbaar zullen zijn. Een klein assortiment wat regelmatig verandert, en Linda belooft dat het ontzettend leuk en bijzonder wordt. Na een uitgebreide zoektocht naar de beste match wat patisserie betreft is Linda de samenwerking aangegaan met Teurlings Patisserie. Naast chocolade van Leonidas zijn er ook overheerlijke gebakjes te nuttigen.

Sexy, chique & luxe uitstraling


Waarom nog een chocolaterie in Breda gaat werken? Linda geeft aan dat de exclusieve verkoop van Leonidas chocolade nog uniek is in Breda. Daarnaast is de Rotterdamse ervan overtuigt dat Leonidas een bepaalde doelgroep aanspreekt die op dit moment nog niet bereik wordt in het Oostelijk gedeelte van de binnenstad. 

Breda is een bourgondische stad en er kunnen nooit genoeg lekkernijen zijn! 

Voor het ontwerp van de zaak werkt Linda samen met Ron Hos van Box33. Ze vertelt dat het meteen klikte en Ron na één gesprek al een fantastisch beeld wist te schetsen van haar zaak, een ware weerspiegeling van haar als persoon. De schetsen zijn slechts een voorproefje en beloven in het echt nog vele malen mooier te worden. Linda is ontzettend trots en heeft er heel veel zin in, en wij weten wel waar we binnenkort binnen stappen voor een warme chocolademelk met heerlijke proeverij aan lekkernijen.

Voor meer informatie over Lin's Lounge & Chocolat bar kijk je hier.