5x Bredase chocolade met Pasen!

Op zondag 16 april en maandag 17 april wordt dit jaar eerste en tweede paasdag gevierd. Aan deze eeuwenoude traditie wordt ook in Breda elk jaar veel aandacht besteed. Niet alleen thuis, in supermarkten, in winkels, maar zelfs hele evenementen zijn gewijd aan dit feestelijke weekend. Maar wat mag nou niet ontbreken tijdens Pasen?! Chocolade natuurlijk!

een Chocolicious paasfeest

Chocolade is niet weg te denken uit de paasbrunch,  die heerlijke chocolade paashaas en natuurlijk zijn de eitjes die gezocht moeten worden tijdens Pasen gemaakt van chocolade! Waar kun je nu terecht voor de lekkerste chocolade in Breda? Wij hebben de 5 chocoladekenners in Breda voor je op een rijtje gezet. 

SMIT'S CHOCOLATERIE 

Aan de Wilhelminastraat vind je een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke bonbons en andere chocoladeartikelen bij Smit's chocolaterie. Voor het paasweekend hebben zij allerlei zelfgeproduceerde lekkernijen waarmee je je gasten absoluut verrast! Zoek je een paasgeschenk, ook dan ben je hier aan het juiste adres. 

OLALA CHOCOLA 

Wil je graag zien hoe jouw paashaas gemaakt wordt? Dan kun je bij Olala Chocola op de Nieuwe Ginnekenstraat, meekijken hoe ze op ambachtelijke wijze chocolade producten maken in het open atelier. Daarnaast heeft Olala Chocola een stijlvolle winkel waar je voor de chocolade inkopen tijdens Pasen een breed assortiment vindt. Wil je liever zelf aan de slag? Het is ook mogelijk om diverse workshops bonbons maken te volgen en kinderfeestjes te houden. Zo heb je misschien wel jouw eigen creatie op tafel staan dit paasweekend.

Chocolate company café Breda

Chocolate Company Café Breda aan het Van Coothplein is zowel winkel als horecagelegenheid. Je kunt hier dus niet alleen genieten van handgemaakte chocolade, je kunt alles wat je proeft ook mee naar huis nemen! Speciaal voor Pasen zijn er verschillende paaseitjes en paashazen in allerlei kleuren, smaken, soorten en maten te vinden, om zelf op te eten of om te geven. 

we love chocolate

In de Lange Brugstraat zit op het gebied van chocoladewinkels de nummer 2 van Nederland. We Love Chocolate verkoopt naast Belgische chocolade ook Lindt chocolade, Italiaanse nougat, marsepein, fudge en natuurlijk speciale chocolade voor tijdens Pasen. Ben je op zoek naar een cadeau voor tijdens de paasdagen? Dan ben je bij We Love Chocolate aan het juiste adres. 

PATISSERIE JOEP

Patisserie Joep opende in Maart haar deuren aan de Koninginnestraat. Ben je op zoek naar verfijnde en moderne patisserie en wil je uitpakken tijdens Pasen? Loop dan eens binnen bij deze zaak waar je goede en persoonlijke service op maat krijgt en alle producten ambachtelijk worden bereid.