Foodblog: High Cocktail bij A Cup of Cake

Heb je zin in een keer iets anders dan de standaard High Tea? Dan moet je dit echt eens uitproberen! Bij A Cup of Cake in Breda kun je namelijk sinds kort ook terecht voor een High Cocktail! Hetzelfde concept als een High Tea, maar dan met een aantal heerlijke cocktails. Super gezellig om met jouw vrienden te doen! Wij, foodies, hebben het alvast voor jullie uitgeprobeerd en dit is wat wij van de High Cocktail vonden!


Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk ontvangen en het is ons zeker niet ontgaan dat A Cup of Cake echt fantastisch is ingericht. Het is een hele beleving. Om te beginnen krijg je bij de High Cocktail altijd als eerst de Cotton Candy Prosecco. Niet alleen heerlijk maar ook een echt plaatje! We krijgen er ook nog een schaaltje met nootjes bij.

Daarna krijgen we de keuze uit twee andere cocktails van de kaart. De cocktails die ze hebben zijn: Cosmopolitan, Amaretto Sour, Pornstar Martini, Gin Tonic en een Cotton Candy Mocktail (zonder alcohol). Je mag gedurende de High Cocktail zelf dus nog 2 cocktails uitkiezen per persoon. Wil je er meer dan 2? Dan kun je die er uiteraard gewoon nog bij bestellen. Wij hebben als eerst gekozen voor de Pornstar Martini en de Cosmopolitan. Wat een prachtige kleuren!

Samen met de eerste cocktail krijgen we een hartige borrelplank voorgeschoteld. Deze bestond uit lekkere nacho chips met salsa en kaas, broodjes met verschillende dipjes, komkommertjes, kaasjes, hartige madeleines en nog meer. Het was niet alleen lekker maar ook supermooi opgemaakt. 

Het is tijd voor de tweede cocktail die we mogen uitkiezen. We hebben de keuze gemaakt voor de Gin Tonic en de Amaretto Sour. Geheel anders van elkaar maar allebei even lekker! En wat zijn de cocktails mooi gemaakt door A Cup of Cake.

Bij deze prachtige cocktails kregen wij heerlijke zoete hapjes. We kregen mini cupcakes, mini donuts, bonbons en tiny carrot cakes. Het was een perfect einde van een perfecte High Cocktail. 

A Cup of Cake leent zich voor High Cocktails, High Tea’s, kids party's, Baby arrangements en Bride to be arrangements maar je kunt natuurlijk ook gewoon langsgaan om je favoriete cupcake te scoren en thuis op te peuzelen. Wat ons betreft dé plek voor de zoetekauwen onder ons en om natuurlijk een Insta-waardige foto te schieten!