Foodblog: High Tea bij Intratuin in Breda!

De Intratuin in Breda is weer helemaal in de kerstsferen. Met mooie lampjes en leuke decoratie is dit de perfecte plek voor een dagje uit. Hierbij hoort natuurlijk ook wat lekkers te eten. Wisten jullie dat de Intratuin ook een high-tea heeft? Wij mochten deze uitproberen en delen graag met jullie onze ervaring! 

We worden vriendelijk welkom geheten door het personeel die ons naar een prachtig tafeltje naast een gigantisch versierde kerstboom begeleidt. We kijken onze ogen uit met al deze mooie versiering in de zaak en nemen rustig plaats. De versierde kerstboom steelt absoluut de show met alle mooie bloemen en lichtjes die erin hangen. We zijn nu al helemaal enthousiast en klaar voor de high tea!

Al snel kregen we een grote pot met thee op tafel met heel veel verschillende smaken, de thee werd geserveerd in zakjes waar de smaken op stonden. We kozen voor een heerlijke thee met rooibos, die rook verrukkelijk. We zijn nu al aan het genieten!


De eerste ronde van de high tea is hartig. We krijgen een grote etagere vol hartige lekkernijen. Het allereerste wat ons opvalt is de clubsandwich, deze ziet er overheerlijk uit. Het water loopt ons in de mond. Verder liggen er op de plank ook 2 verschillende wraps, eentje met carpaccio en een met zalm. Smullen maar! Ook wordt er een mini tomatensoepje bij geserveerd en konden we genieten van een saucijzenbroodje, quiche, hartige muffin en een worstenbroodje. Dit was allemaal enorm lekker! De hartige ronde was meer dan geslaagd.


Het wordt gezellig druk in de zaak en iedereen is aan het genieten van de mooie versiering en de kerstshow. Buiten vind je de kerstbomen en binnen vind je de leuke kerstdorpjes. Wanneer je hier rondloopt en om je heen kijkt, kun je veel inspiratie opdoen voor jouw kerstinterieur. Ook voor een leuke foto ben je hier aan het perfecte adres, de fotohoekjes maken jouw foto's helemaal compleet.

We zijn klaar voor de tweede ronde. Op tafel krijgen we weer een grote etagere, deze keer vol met zoetigheden. Wat is dit een plaatje om te zien! Bovenop staan wat schattige cakejes die zeker de show stelen met hun felle kleuren. Op deze plank staan ook mini tompoucen, muffins, macarons, scones met slagroom en wafels. Het is een feestje om al deze lekkernijen bij elkaar te zien en ze smaken naar kerst!

We hebben heerlijk gegeten en zijn goed gevuld. Dit was de perfecte hoeveelheid voor een high tea en je krijgt echt waar voor je geld. Deze high tea heeft de perfecte balans tussen zoet en hartig, ook zit je hier op een super gezellig plekje en is dit leuk om te doen als break tijdens een dagje rondwandelen in de Intratuin. Wij vinden dit een enorme aanrader en komen zeker snel een keertje terug!