Foodblog: de dag beginnen bij Jack & Jacky's

We zijn aangekomen bij Jack & Jacky’s, een restaurant in het centrum van Breda. Wij starten onze dag met een goed ontbijt. Jack & Jacky’s is een restaurant dat toegankelijk is voor iedereen en waar je even kan ontsnappen aan de hectiek van de stad. Deze hotspot staat in het teken van puur en gezond eten. 

Bij Jack & Jacky's leeft een heerlijk rustige sfeer. Met een frisse kijk op bekende ontbijt bowls gemaakt met vers fruit. Dat maakt Jack & Jacky's een heerlijk plekje om te genieten op de Boschstraat.

Het vriendelijke personeel maakte voor ons dit heerlijke ontbijt klaar met een warm kopje koffie en thee als starter van de dag. We kozen voor 'Calming Tea': een zwarte thee met kaneel en basilicum een lekkere thee voor als het buiten wat kouder is!

We bestellen een acai bowl, de bowl is fris van smaak. Een smoothie bowl met banaan, blauwe bessen, kokos rasp, granola, hennep zaad en goji bessen. De acai bowl heeft een swirl van pinda en banaan wat ik zelf altijd erg lekker vind. 

Ook bestellen we een sandwich serranoham. Getoast volkoren brood met serranoham, mozzarella, tomaat, balsamico crème, sla en pesto. Het brood komt van een bakker uit Waalwijk en is een private label brood. De sandwich is een veelzijdig ontbijt. Een goede start van de dag!

Jack & Jacky's voelt bij bij binnenkomst als een heerlijke plek om te ontbijten, werken en lunchen. Het is ook mogelijk om na een lange dag shoppen binnen te lopen voor een heerlijke smoothie of een kop koffie. Voor een goede start van de dag gaan wij zeker terug naar Jack & Jacky's. Het vriendelijke personeel, de uitnodigende locatie en het lekker maar gezonde eten geeft mij een goede start van de dag!

Wanneer ga jij naar deze hotspot van de stad?