Foodblog: Ontbijt en livemuziek bij Bagels & Beans

De plek bij uitstek als het gaat om goede koffie, heerlijke ontbijtjes, goede lunches en vooral gezelligheid! Bij Bagels & Beans wordt alles vers bereid met uitsluitend de beste producten. Bij deze gezellige zaak aan het Van Coothplein geniet elke zondagochtend van een heerlijk ontbijtje onder het genot van fijne livemuziek (vanaf 10.30). Wij namen de proef op de som!

WIJ GEVEN via FB EN INSTAGAM 2X2 power- 2X2 lazy ontbijtjes weg

Terwijl wij vanuit de winkelstraat het gezellige Van Coothplein oplopen, lacht het sfeervolle en kleurrijke terras van Bagels & Beans ons tegemoet. Op het terras en in de zaak zijn al veel tafels bezet, en dat om 10.00 's ochtends! We nemen plaats aan een gezellig tafeltje op het terras.

Het sfeervolle en kleurrijke terras lacht ons tegemoet

Al snel komt een vriendelijke jongedame naar onze tafel en geeft ons de menukaart. Deze staat vol met heerlijkheden die ervoor zorgen dat kiezen moeilijk wordt. Uiteindelijk kies ik voor het 'power' ontbijt met een cappuccino, en een sapje van wortel en sinaasappel. Mijn gezelschap gaat voor het 'lazy' ontbijtje met een muntthee, een sapje van aardbei, mango, banaan en sinaasappel én een bagel met kaneel en rozijn, het is immers zondag.

MIJN GEZELSCHAP GAAT VOOR HET 'LAZY' ONTBIJTJE, HET IS IMMERS ZONDAG!

Terwijl de livemuziek zorgt voor een nóg fijnere sfeer op het terras, worden onze drankjes geserveerd. De cappuccino is goed op temperatuur en de melk is perfect opgeschuimd, zo zien we hem het liefst! Bij de warme dranken worden knapperige suikernootjes geserveerd, weer eens wat anders. Ook de verse sapjes zijn heerlijk!

zo zien we een cappuccino het liefst

Terwijl inmiddels het hele terras vol zit, zien wij onze ontbijtjes het terras op komen, deze net zo kleurrijk als de rest! De bagels komen recht uit de oven en zijn nog heerlijk warm. Bij het ontbijtje van mijn tafelgenote wordt wilde zalm geserveerd welke echt vergelijk smaakt! Ook krijgt zij een 'Mini Nootgeval', dit is yoghurt met banaan, walnoot, kaneel en ahornsiroop. Een heerlijke combinatie! Bij het power ontbijt springt de tomatenbagel er echt uit, heerlijk!

De bagels komen recht uit de oven en zijn nog heerlijk warm

Wij genieten nog even na van ons ontbijt, terwijl de muziek van de liveband nog steeds zorgt voor dat extra beetje gezelligheid. Ben jij vrij op zondag? Dan raden wij je zeker aan eens te gaan ontbijten bij Bagels & Beans. De menukaart is super uitgebreid en bestaat uit heerlijke, verse producten! In combinatie met de livemuziek ben je verzekerd van een heerlijke start van je dag!