Foodblog: diner van Urban Food Market

Not sharing the same food-mood? Bij Urban Food Market vind je verschillende restaurants onder één dak waar je overal tegelijk kunt bestellen. Heeft iedereen trek in iets anders? No worries. Bij Urban Food Market Breda kun je kiezen uit 8 verschillende foodconcepten. Onze foodies namen de som op de proef en bestellen van alles iets. Kans maken op €50 tegoed, ga dan snel naar onze Facebookpagina!

De riders komen het met veel liefde en plezier bij je thuisbezorgen maar je kunt je tas vol met lekkernijen ook gewoon ter plekke openen en opeten of afhalen. Wij kiezen ervoor om de gerechten af te halen en mochten thuis genieten van al het lekkers. 

Via de gebruiksvriendelijke app kun je zorgeloos bestellen en worden de gerechten ook gelijktijdig geleverd. Er is veel om uit te kiezen dus de keuzestress slaat al gauw toe! De eerste keuken waar ons oog op valt is die van 'Street Licious'. Verschillende streetfood gerechten om uit te kiezen. We kiezen voor de bao bun gevuld met rendang en de gyoza's met pulled pork. We hebben nog niet eerder een bao bun op, dus we zijn erg benieuwd. En wat is het smaakvol! Samen met de soerendeng, verse komkommer, limoenmayo en bosui zorgt deze bun met Indonesische stoof voor een smaakexplosie in je mond! 

Vervolgens delen we de gyoza's. Deze zijn rijkelijk gevuld met langzaam gegaard varkensvlees en wortel. Even dippen in het teriyaki- of sojasausje en smullen maar! We wanen ons echt even in Azië met deze lekkernijen en genieten van iedere hap! 

De volgende keuken waaruit we wat lekkers kiezen is die van ‘Stacked'. Hier vind je diverse burgers en loaded fries. We kiezen voor de Chicken Crunchtime Burger. Deze kipburger is afgetopt met jalapeno, rode ui, piccalilly, tomatensalsa, cheddarkaas en tzatziki. Het is een burger met flink wat pit door de jalapeno en is erg smaakvol!

Als sidedish bij de burger eten we de zoete aardappelfrietjes met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en bosui. Een heerlijke combinatie!

Als echte carpaccioliefhebber kan ik het niet laten om ook nog iets van de ‘Pinsapinsa’ keuken te bestellen. De koude Pinsa is lekker licht en crunchy en is rijkelijk belegd met carpaccio, truffel, parmezaan, truffelmayonaise, tomaatjes en rucola salade. 

We sluiten onze proeverij af met een goed vullend dessert: een blueberry cheesecake! Deze huisgemaakte cheesecake is overheerlijk. De bosbessen chutney is lekker fris en de stukjes bastognekoek bovenop zorgen voor een geweldige combinatie van smaken. Ik ben fan! 

Naast de verschillende gerechten die wij hebben mogen proeven, valt er nog veel meer te bestellen bij UFM. Zo hebben ze ook een 'No Junk Food’ keuken met o.a. bloemkoolpizza's of bietenburgers. Ben je een fan van de Italiaanse keuken of wil je juist kennis maken met de onmisbare vegetarische gerechten? Dan kan je ook hiervoor bij UFM terecht. Genoeg redenen om nog eens terug te komen bij Urban Food Market of gemakkelijk te laten bezorgen via de website of app.