Foodblog: ontbijten bij Jack & Jacky's

Op de Boschstraat in Breda zit Jack & Jacky’s, een nieuwe healthy hotspot met de focus op pure en verse producten. Jack en Jacky's staat nu in het teken van kerstmis en daarom werden uitgenodigd voor een heerlijk ontbijt! 

Jack & Jacky’s wil mensen op een makkelijke en lekkere manier, gezond laten eten! Het eten is puur, zonder onnodige toevoegingen en wordt ter plekke voor je bereid. Bij binnenkomst kom je al in een oase van rust. Een mooie lichte inrichting met gekleurde accessoires en veel planten. Je kunt hier terecht voor gezonde sandwiches, smoothiebowls, salades en verse smoothies. Wij starten de ochtend eerst met een kop koffie en thee.

Wij bestellen de nieuwe Chai bowl van de kaart, een echte herfst bowl met kaneel, banaan, amandelmelk, sinaasappel yoghurt afgetopt met granola, blauwe bessen,
Chia zaad, peer en een swirl van sinaasappel yoghurt en sinaasappel rasp.

De tweede bowl is een yoghurt bowl met vers fruit! Blauwe bessen, banaan, framboos, afgetopt met granola en Chia zaad. 

Het personeel is erg vriendelijk en de sfeer in Jacky & Jacky's is rustig met fijne muziek op de achtergrond, een heerlijke plek om met zicht op de Boschstraat even te genieten van je ontbijt. 

The perfect place to start your day!