Michael & Giso organiseert trouwevent in Hotel Nassau

Op zondag 13 november opent Hotel Nassau Breda haar deuren voor oriënterende bruidsparen. Michael & Giso organiseert op deze datum een trouwevenement met 10 partners. Tijdens het event kunt u gratis een rondleiding krijgen door Hotel Nassau inclusief klein hapje. 

Volgens organisator Bob Kiewied is het evenement de uitgelezen kans voor oriënterende stelletjes. Bij de verschillende exposanten vind je alles van pak tot jurk, van locatie tot aankleding en van ring tot schoenen. 


Michael & Giso, de specialist in maatwerk. Een perfecte pasvorm is gegarandeerd, vanwege de uitgebreide 30-puntsmeting die gehanteerd wordt. Tevens worden de Private Tailors gekenmerkt door hun persoonlijke service. Extra opties als het verwerken van initialen en/of trouwdatum in het pak maken het plaatje compleet.

Fraai Projecten verzorgt zowel de styling als de decoratie en aankleding voor zeer diverse evenementen, en dit op unieke, moderne en creatieve wijze. Ook op uw bruiloft creëren zij op creatieve wijze de perfecte sfeer. Heeft u een specifieke wens? In de eigen werkplaats maakt Fraai Projecten producten op maat. Lees hier meer over Michael & Giso


Migliore is een Italiaans modemerk, dat op het event haar exclusieve stropdassenlijn zal tonen. Deze wordt vervaardigd in kleine en exclusieve Italiaanse ateliers, met materialen van topkwaliteit. Kenmerkend is het subtiele oranje detail dat bij elke stropdas aanwezig is (de huiskleur van Migliore).

Noshirt levert onzichtbare ondershirts voor mannen, gemaakt van Supreme Comfort Cotton en in de unieke kleur invisible kakhi. Deze shirts houden jou en je overhemd gedurende de hele dag droog en fris. Ook hebben zij speciale shirts die extra bescherming bieden tegen transpiratie.

Toewater is een juwelier die sinds 1989 gevestigd is in het centrum van Breda. Het unieke is dat de juwelier zelf de edelsmit is, en dus geen tussenpersoon. Echt handwerk dus. Kenmerkend zijn de vergaande service, de ruime mogelijkheden en de persoonlijke aandacht.

Jullie ceremonie verzorgt een vrolijke babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Deze vrolijke Brabantse staat voor een persoonlijke ceremonie, en besteed hier veel aandacht en tijd aan. Ze doet zowel ceremoniële als wettelijke diensten, altijd gekleed in toga!


Exclusive Deejays verzorgt een professionele dj-show, die aansluit bij jouw wensen. De heren hebben jarenlange ervaring, en stemmen de techniek en sfeer perfect af op de locatie en het gezelschap. Specifieke wensen en/of thema’s kunnen eveneens aangegeven worden.

Amiga is de grootste Pronovia (Spaans bruidmodemerk) Premium Store in de Benelux. Het merk wordt gekenmerkt door luxe stoffen, zoals kant en zijden, elegante belijningen, typisch Spaanse invloeden in het ontwerp, het brede assortiment en de goede kwaliteit.

Hermans Schoenen is al jaren een begrip in Utrecht en omstreken. Hier verkopen ze de mooiste herenschoenen en accessoires. De schoenadviseurs van Hermans weten precies welke accessoires je trouwoutfit compleet zullen maken en assisteren je graag bij het maken van je keuzes.

Wolterinck Event Decoration creëert en bouwt mooie belevenissen, door de evenementruimte te vullen met kleur en geur. Bij de creaties van Wolterinck draait echt alles om het gevoel, om op die manier zoveel mogelijk mensen te kunnen verblijden.